5. februarja 2016

Nikoli ne veš kaj te čaka za vogalom? Neustrašnost, a včasih tudi nemoč. Dan na Madeiri, s tolstimi po snegu, virtuoz Dandois, Reynoldsov Pure Darkness 3, novozelandski trejl, furanje v dobri družbi ter … Zbogom Mirra(cle) in McGazza.

After na Madeiri je lahko še bolj adrenalinski kot celonočno žuranje. Kilian Bron in Thomas Lapeyre.


Ko se Wade Simmons, Geoff Gulevich in Noah Brousseau znajdejo v snegu. Tolsta “frirajd” zabava.

{loadposition inside}

 

No words.

Objavil/a RedBull.com Bike dne 4. februar 2016


Poezija!
Matthias Dandois z BMXom poetično in prefinjeno po Parizu.


Pure Darkness, 3. del. Ko se ta veliki igrajo s tapravimi igračami in delajo v orjaškem peskovniku. Sam Reynolds z ekipo. Tole so delali v tretjem tednu. Tukaj pa si oglej se je dogajalo prvi in drugi teden.


Združi prijatelje, najdi pot, bodi na kolesu in užij sleherni dan!


Takole bo videti trasa letošnjega svetovnega prvenstva v 24-urnemu kolesarjenju. Na žalost daaaaaleč stran, na Novi Zelandiji.


Ni ga več. Enega največjih BMX zvezdnikov vseh časov, do leta 2013 tudi rekorderja v osvojenih odličjih na X igrah. Dave Mirra, ki je zaznamoval BMX sceno v tistem obdobju kot Tony Hawk skejtersko. Lastna znamka koles, 24 medalj na igrah X, od tega 14 zlatih, video igrica Dave Mirra Freestyle BMX … Po končani karieri se je posvetil reliju in nekaj let nazaj triatlonu. To je to. Legenda!


Velikan, ki je z lahkoto naredil salto čez kanjon na RedBull Rampage 2013, osvojil srca mnogih navijačev … fural tudi v Sloveniji. Zbogom Kelly McGarry.

Sledite nam