6. junija 2014

Won’t Back Down je na iTunes, tu je zadnja video kurjava; pa druga letošnja epizoda This is Peaty, Warner in risanka o nočni dogodiviščini s Stevom, T. Van Steenbergen v Whistlerju, TweedLove enduro, nov trial na špecjalki in kako lahko kolo ostane kul po 16. letu.


Peaty se ne predaja


Po premierah po vsem svetu je te dni film o karieri Steva Peata Won’t Back Down prispel tudi na računalnike, od torka ga lahko kupiš na iTunes. Tole pa je zadnji napovednik.

This is Peaty, 2. epizoda 3. sezone


Po Južni Afriki je Steve nastopil na tekmovanju s trial motorjem, v Lenzerheidu vohljal za novo progo svetovnega pokala, dirkal doma v Sheffieldu …

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Steve in Rob v risanki


Ob izidi Peatyjevega filma so avtorji na plano izpustili nekaj materiala, ki ni prišel v film. Vrhunec je pripoved Roba Warnerja o eni njunih divjih avantur v devetdesetih … Povedal je še več, kot smo si želeli slišati, zgodbo pa spremljajo animacije.

Tom Van Steenbergen v Whistlerju


Tom je podivjal v komaj dobro odprtem parku. Premet naprej na progi Crabapple hits?

Enduro po škotsko


Reportaža Dirt TV z druge dirke svetovne enduro serije v okviru festivala TweedLove.

Še več cestnega triala


Italijan Vittorio Brumotti je navdih dobil po ogledu videov Road bike party, nato pa je naredil svojega, a vseeno izvirnega.

Singletrack High


Enourni film o ameriških srednješolskih mtb tekmovanjih, pravzaprav pa kar o tem, kako je kolo lahko kul tudi v srednji šoli, ko vsi sanjajo o vozniškem dovoljenju in svojem prvem avtomobilu.

Sledite nam