18. januarja 2013

Hudo furanje in filmanje z vseh koncev – Morrison in Smith na Vancouverskem otoku, DH na SP v Leogangu in Rob Warner v MTB Chronicles, Squamish, Severni Wales, Eliot Jackson, heroja 90-ih Tomac in Herbold ter Brazilci z ravnotežjem.

Zimski trening na otoku


Ian Morrison
in Steve Smith, dva zelo različna jezdeca, dirkač in razgrajač, se skupaj preganjata na Vancouver Islandu. Eden od njiju temu reče trening.

MTB kronika – DH na SP Leogang


13. epizodo Mountainbike Chronicles v prudukciji redbullove medijske hiše so posneli na DH lanskega svetovnega prvenstva v Leogangu. Poleg dirke izveste še kaj o Robu Warnerju in o izbiri pedal za to disciplino.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Jesenske fure


Prvi MTB izdelek produkcije Savage Films je nastal nedaleč od prvega v tokratnem Video 5ku, na stezicah nad Squamishem, nekako na pol poti med Vancouvrom in Whistlerjem v Britanski Kolumbiji.

Zgodbe iz S. Walesa, prvič


Nova video serija iz Severnega Walesa se imenuje Stories, v prvi epizodi nastopa lokalni jezdec Duane Walker.

Kristian in Eliot


Eliot Jackson
in Kristian Atkins v tehnično slabšem videu, a zaradi hudega traila in furanja vrednem ogleda. Že najhitrejšemu temnopoltemu spustašu Eliotu na čast, saj je pred dnevi objavil, da zaradi astme končuje kariero v svetovnem pokalu. Aja, nista na Antarktiki …

Tomac in H-Ball


Heroja devetdesetih John Tomac in Greg Herbold v oddaji MTV Sports izpred nekako dvajsetih let.

Brazilski fristajl


Največja zabava za konec. Fantje imajo čas in se sploh ne zavedajo, kaj so naštudirali …

Sledite nam