Freestyle gradimo skupaj
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
7. marca 2014

Kaj? Vzdevki nastopajočih v tokratnih prvih dveh videih. Strait in T. McCaul pametujeta in letita, Lewis in Bryceland pa le divjata. Pa še #NWLove, medvedek v galopu, Mellow Johnny’s Classic in dobri stari Johnny T.

Kyle & Tyler: Pravila za boljše življenje


Anson Fogel je nagrajen ameriški avtor športnih filmov, njegova Wildwater in Cold smo videli tudi na bovškem BOFFu. Tokrat je posnel 4-mutni filmček s frirajderjema Kylom Straitom in Tylerjem McCaulom. Še največ ti bo pomagalo zadnje pravilo.

LadLife 1


Britanca Josh Lewis in Josh Bryceland, en GoPro, veliko divjih kadrov in malo domišljije. Prva epizoda LadLife.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

#NWLove


Shifted Cinema od lani snemajo serijo o ljubezni do furanja na pacifiškem severozahodu. Jason se je z razlogom preselil v Seattle.

Medo!


Lansko srečanje dveh kolesarjev in medveda v kanadski provinci Alberti. Niti ni toliko pomembno ali je grizli ali ne, je nekaj velikega in hitro teče v kamero.

Mellow Johnny’s Classic


Če si fan XC dirkanja in bi se malo nakuril na dirkanje na toplem jugu ZDA, je tule celoten posnetek (dobrih 5 ur) prve dirke serije US Cup Pro Series, ki je bila prejšnjo soboto v Teksasu.

Johhny T.


Že dolgo nismo objavili kakšnega iz zgodovine. Tu je John Tomac iz videa ReTread izpred nekako dvajsetih let, s kavbojskim uvodom. Več na www.treadthemovie.com

Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam