28. novembra 2014

Spet si nismo mogli pomagat in jih je 11. Red Bull Hardline, Beat Down, Wildmen, Above/Below, Gully pri Gaspiju, Cyclepassion 2015, Tahoe na Moju, Dudes v Franciji, aplikacije, Šrilanka in BMX ustvarjalnost.

Hardline


Kako bi bila videti proga za spust, na kateri bi se pomerila le peščica najboljših na svetu? Takole! Gradil je Dan Atherton. Več na redbull.co.uk/hardline
Uvodna fotografija: “Fantje, kaj bomo?” Foto Duncan Philpott/Red Bull

Beat Down


Anson Fogel je priznan športni filmar, ki je z alpinističnim Cold na bovškem festivalu BOFF pred dvema letoma osvojil nagrado občinstva. Tudi tale MTB/B.A.S.E. filmček je nekaj posebnega, zlasti zabaven je v zadnjem delu.

Pokrovitelj rubrike Video5ek
{loadposition inside}

Najboljše od tadivjih


Brata Parkin sta zložila najbolj divje posnetke iz DH sezone 2014. 2 minutki in pol na meji.

Nad in pod, napovednik


Lahko rečemo, da je Above Below letos najtežje pričakovan BMX film. Prvi del pokaže klasično ulično akcijo, v drugem pa vidimo še vse drugo, kar je potrebno za to, da fantje odfuraje take reči. Slovenska premiera 13. decembra v Urban Roofu, več.

Gully pri Gaspiju


Richard Gasperotti je na Češko povabil furat Kanadčana Geoffa Gulevicha. Tile Čehi so res svetlobna leta pred nami pri gradnji namenskih singlov … Več na pinkbajku

Cyclepassion 2015


Iz zakulisja fotografiranja za novi koledar z manj oblečenimi kolesarkami. Tokrat s spustašicami Manon Carpenter, Tahnee Seagrave in Myriam Nicole, 4X/enduro raketo Anneke Beerten

Tahoe & Mojo


Jeff Kendal-Weed fura v okolici jezera Tahoe na meji med Kalifornijo in Nevado in to na enem najbolj vznemirljivih novih enduro koles.

Dudes of Hazzard: Business as usual, drugi del


Ne moremo jih izpustit … Tokrat na celini z avtodomom Landship III.

IMBA o apih


Še en video španske IMBA. Kaj nam prinaša navidezno dirkanje s pomočjo telefonskih aplikacij? Vklopi si angleške podnapise (CC).

Ker je v džungli


Etapna dirka na Šrilanki? Jp, Rumble in the jungle!

Izvirno na BMX kolesu


Tim Knoll je flatland bmx popeljal še malce naprej …

Sledite nam