8. decembra 2017

Celovečerec z naslovom Wheel love, Warnerjev Soho Bikes TV, Kamloops, divja Casey in Stacy … Današnji naslov pa tvori zgodba na koncu video 5ka.
Wheel love. Josh Bryceland, Loosedog Lewis in ostala ekipa 50to01. Celoten film, ne samo par minutk. In kot je zapisal Luka Novak na svojem fb profilu: “Končno en hud MTB film brez ‘romantike’ in drugih nepotrebnih dodatkov!”


Rob Warner je nazaj v “trgovini”. Soho Bikes TV, kjer Rob potegne črto čez preteklo spustaško sezono in doda nekaj komentarjev glede prihajajoče. Tudi Lošinj omeni, pa hotel pet zvezdic in poceni pijačo. Veteran že ve!


Stacy Kohut je spet tu in dirka ter navdušuje v Whistlerju. Predanost športu in odvisnost od adrenalina ga ženeta naprej!

{loadposition inside}


Tukajle je pa Hartmanov “ta mali” kar nekaj prefural, kajne? Kamloops Bike Ranch in Justin Roy ter Noah Brousseau na kolesih Rocky Mountain, izpod Skalnega gorovja.


Casey Brown. Divja punca, ki svojo umetniško plat izraža na kolesu. Še eden v seriji odličnih filmčkov, ki nosijo naslov This is Home.


Je poltovornjak, ali po domače pickup res pravo kolesarjevo orodje? Saj ni važno, samo da se po ferati pride do štarta lepega spusta. Strinjaš?


V Areju in okolici se da dobro furat!


Brez besed! Prisluhni in se zamisli! Gorski kolesarji smo prijatelji, smo Ljudje!

Sledite nam