1. novembra 2019

Shimano je z novim MacDonaldovim videom malo počakal, Bryceland in banda v Pili, Blenkinsop na novem Norcu Sight, Tippie & Simmons v krvavi grozljivki, Bron & Clemenz na Ferskih otokih, Dirt Chix, Kovarik o furanju v mokrem in 3x Rampage.
Novi Shimanov video z Brookom MacDonaldom bi morali objaviti že v začetku septembra. Po Buldogovi težki poškodbi in zaenkrat zelo uspešnem okrevanju dobiva novo dimenzijo.


Ratboy & druščina so ugotovili, da so e-bajki super za snemanje videov. Za kakšen posnetek se moraš namreč neštetokrat vrniti na vrh. Pila, Aosta, Italija.


Sam Blenkinsop res že dolgo ni zmagal v svetovnem pokalu, zato pa je za svojega delodajalca dragocen tudi za videe, kot je tale z novim Norcom Sight. Kdo je Henry Fitzgerald? Kanadčan pri tovarniški DH ekipi Norco.

{loadposition inside}


Eden na Halloween temo: frirajd veterana Tippie in Simmons na nočni furi. Wade je lačen in Brettov piškotek ne bo dovolj.


Killian Bron in Jerome Clementz na Ferskih otokih. Slovence spomnijo predvsem na njihovo nogometno reprezentanco.


Dirt Chix so velika ženska mtb druščina. 160 kolesark iz Kamloopsa (BC, Kanada), ki furajo vsak četrtek popoldan.


Lahko še malo dirt motivacije?


Remy Metailler za nasvete o furanju v mokrem povpraša legendo Chrisa Kovarika. Malo francoske in malo avstralske angleščine, oba pa živita v Whistlerju, kjer sta tole tudi posnela na spustu Hey Bud. Tam je bila letos tudi etapa dirke EWS.


Pri Freeride Entertainment so se z arhivskimi posnetki in nekaj utrinku z letošnjega RB Rampage spomnili preminulega Jordieja Lunna.


Če se kaj splača (poleg Semenukovega zmagovalnega nastopa) še enkrat pogledati z letošnjega tekmovanja Red Bull Rampage, je to “preživetje” Andreuja Lacondeguya, s katerim si je prislužil “Toughness Award” – nagrado za velika jajca!


No ja, pa 13-minutno montažo vrhuncev v produkciji Pinkbike si tudi lahko ogledaš!

Sledite nam