21. novembra 2014

Nenavaden filmček o poljskih MTB/BMX bratih, s Clementzem na Lombok, s Palmerjem in Lopesom v Francijo, Life worth winning 3, BIKE 4 peaks 2015, Dudes of Hazzard in grozljivka s 24 ur Finala.

Bajk brata Godziek


Poljska brata Godziek, Szymon (MTB) in Dawid (BMX, letos tudi na RB Wild Ride v Divjini), sta dobila svoj filmček s kupom posebnih učinkov. Malo čudaško, pretirano dramatizirano in  s preveč efekti, a po svoje kul. Fotozgodba s snemanja na slovenski Red Bullovi strani in mini stran filma thebikebrothers.redbull.com

Clementz v Indoneziji


Jerome Clementz in Pauline Diefenthaler se podata na goro Rinjani na indonezijskem otoku Lombok. In nato seveda z nje.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Shaun + Brian + Bernat


Palmer + Lopes + Guardia. Trojica podi svoje Intense na jugu Francije.

Life worth Winning


Vsi, ki smo zamudili spletno premiero celotnega filma o sezoni ekipe Lapierre Gravity Republic, moramo film zdaj gledati po kosih. Tule je tretji del, za ostale se odpravi na YT kanal.

BIKE 4 peaks


Napovednik etapne dirke, ki bo prihodnje leto potekala na avstrijskem Koroškem. Več

The Dudes of Hazzard – Business as usual


Joe Barnes in druščina s prvim od petih delov o tem, kaj se jim je dogajalo v 2014. Veliko traparij in na kupe britianskega humorja. Tehnična novost: snemanje misli kolesarja med spustom!

24-urna grozljivka


Na prvi izvedbi 24-urne dirke v Finalu leta 1999 sta se dva kolesarja izgubila. Nikdar ju niso našli. Pridite ju pomagat iskat na dirki 2015 😉 Dobra, se ti utegne malo naježit koža. Prav to rabiš za dirkanje ponoči …

Sledite nam