15. junija 2013

Še fotogalerija na temo novega velikega uspeha Tanje Žakelj, seveda je Grega Stopar v objektiv ujel tudi Blažo Klemenčič. V zeleno oblečenih članov Fan kluba Ledine pa tako ali tako ni bilo moč zgrešiti.

Avtobus z Ledin je na prizorišče svetovnega pokala v Val di Sole danes na pot krenil že ob treh zjutraj, a za vse prijatelje in navijače Tanje Žakelj zgodnja ura danes ni bila težava, saj so dobili vse, po kar so prišli v Val di Sole. Skupaj s Tanjo so lahko doživeli veselje ob novi veliki zmagi, nekaj kar je zaradi oddaljenosti dirk sicer zelo težko. Uro in pol po štartu je bilo veselje nepopisno, glasno navijanje pa je preglasilo le uradno ozvočenje. Čustvenih trenutkov seveda ni manjkalo, nazdravljanja tudi ne, pot domov pa bo trajala še kar nekaj ur. Na avtobusu bo zagotovo veselo …

24. mesto Blaže Klemenčič (Calcit Bike Team) smo omenili že v prvem poročilu, dodajmo še to, da je imela Blaža slab štart, nato je dva kroga lepo napredovala in nato vozila okoli svojega končnega mesta. Po dolgem času smo imeli znova predstavnika na moški članski dirki, vendar je Boštjan Hribovšek (Calcit Bike Team) dirko končal že po polovici. Popoldan sta v dirki članov do 23 let nastopila še dva Calcitovca: Rok Korošec je dirko končal z dvema krogoma zaostanka, Urban Ferenčak pa je prevozil le polovico dirke.

Zvečer je na programu še finale dirke serije 4X ProTour, jutri pa najprej dirka mladincev v krosu, nato pa še vse kategorije spusta.

Prvo poročilo z dirke

Na uvodni sliki je Tanja Žakelj v družbi svojih največjih navijačev; vse foto Grega Stopar

Sledite nam