22. maja 2020

Bike park Krvavec za začetek sezone od četrtka do nedelje z Rock’n’Flowom in Mucijem, odprta tudi predprodaja sezonskih vozovnic s popustom.

Končno in dolgo pričakovano se v soboto odpre Bike park Krvavec. Sprva bosta odprta in urejena oba spusta z vrha krožno kabinske žičnice v dolino – Rock’n’Flow in Muci trail.

Glede na lansko sezono je malce prilagojen tudi urnik obratovanja, saj bo bike park v začetku sezone obratoval od četrtka do nedelje (v četrtek od 15. do 20. ure, od petka do nedelje pa od 9. do 19. ure), v poletni sezoni pa, tako kot smo že navajeni, vsak dan.

Pridne roke graditeljev so traile pripravile na sezono, čemaž še vedno diši v gozdovih pod Krvavcem in traili nestrpno čakajo na prve prave obiskovalce to sezono.

Predprodaja

Od danes pa vse do 10. junija bodo v predprodaji na voljo sezonske vstopnice po 20 % znižani ceni. Skoči na skipass.krvavec.eu

Cena za sezonsko znaša 216 evrov za odrasle in 136 evrov za otroke pod 15. letom.

Cena za dnevno vozovnico bo letos za odrasle 27 evrov, za mlade pod 19. letom 24 evrov in za otroke 18 evrov. Na voljo so tudi 3-urne vozovnice in vozovnice za eno vožnjo. Krvavec je tudi član združenja Gravity Card.

Za aktualne informacije o trailih, dogodkih in razmerah spremljajte spletno stran www.bikeparkkrvavec.com ter Facebook in Instagram profil Bike Park Krvavec.

Se vidimo na trailih!

Fotografiji Sandi Bertoncelj @sandi.bertoncelj

Preberi še

Gravity Card v 2020 odpira vrata 21 parkov

Sledite nam