Freestyle gradimo skupaj
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
11. junija 2018

V Rabcu se lahko pridružiš enemu največjih zvezdnikov svetovnega pokala v olimpijskem krosu. Z njim boš lahko treniral in se družil med 28. junijem in 1. julijem.

Konec junija se v Rabcu na kolesarskem kampu lahko pridružiš enemu največjih zvezdnikov svetovnega pokala v olimpijskem krosu. Poleg treninga s Fumićem boš spoznal še obilico namenskih kolesarskih poti v bližnji okolici.

Manuela Fumića res ni potrebno predstavljati! A vseeno nekaj dejstev:

Štirikratni udeleženec olimpijskih iger z najboljšim rezultatom v Londonu 2012, sedmim mestom. Svetovni prvak U23 leta 2004 v Les Getsu in drugi leta 2013 v Pietermaritzburgu. Letos stalno v deseterici svetovnega pokala z najboljšo uvrstitvijo petim mestom v Novem Mestu na Moravi.

In ta ikona gorskega kolesarstva v povezavi s hotelskim podjetjem Valamar organizira prvega izmed kolesarskih kampov na vzhodni obali Istre.

Kar nekaj nadmorske višine, slikoviti hribi, ki se stapljajo z morjem, vse storitve za kolesarje v Bike Centru Rabac in treniranje s svetovnim zvezdnikom gorskega kolesarstva. Vse to te čaka v Rabcu.

Bike Center Rabac ima vse, kar potrebuješ za nemoteno vikend avanturo na kolesu – vse servisne storitve, Bike Skills Park z dvema poligonoma, pumptrack in mrežo sedemnajstih gorskokolesarskih poti in flow trailov v skupni dolžini 20 km.


Fumić v akciji na tretji dirki svetovnega pokala v Novem Mestu na Moravskem Foto Grega Stopar

Vikend z Fumićem vključuje:

– trenerske nasvete Manuela Fumića in Phila Dixona, trenerja ekipe Cannondale Factory Racing
– polpenzion z bogatim zajtrkom in večerjo
– uporabo Bike Skills Parka in novih prog
– vse servisne storitve
– vodiče, fotografije in dnevno pranje športne opreme

To je res nepozabna izkušnja, ki ti lahko pomaga pri nadaljnjem razvoju tehnike na gorskem kolesu. Seveda dobiš tudi zgodbe, ki jih boš lahko delili z drugimi še vrsto let. Manuel je družaben, pristopen in poln zgodb iz kolesarskega sveta. Del teh lahko postaneš tudi ti.

Kot rečeno, kamp se bo odvijal od 28. junija do 1. julija.

Okvirni program je sledeč:

– 28. 6. prihod in predstavitev programa
– 29. 6. triurni trening (po dogovoru, polovica treninga z Manuelom, polovica pa z vodiči), vožnja z Manuelom, večerja z Manuelom in njegovim trenerjem Philom Dixonom, predstavitev na temo nutricionizma Phila Dixona in nasveti za trening.
– 30.06. triurni trening z Manuelom, večerja z Manuelom in njegovim trenerjem Philom Dixonom, nasveti o veščinah upravljanja kolesa.

Prijave in informacije na valamar.com 

Naslovna fotografija organizator

Freestyle gradimo skupaj
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam