Mah MTB, Dalmacija
Freestyle zaposluje 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
25. januarja 2021

Če poznaš krajše vodene izlete po otokih Kvarnerja, ture po skritih hrvaških in slovenskih stezicah ter kolesarske dopuste v Livignu, potem bo tudi tale dalmatinski odklop kot nalašč zate in tvoje prijatelje.

Nekaj novega na meniju našega Mateja “Mah MTB” Hartmana. Kot veš, je Mah super vodnik in spreten gorski kolesar. Po potrebi hiter na dirkah in počasen ter previden na skupinskih gorskokolesarskih turah.

Skoraj nikdar se ne izgubi, vedno je pripravljen na akcijo z enim, po potrebi dvema garminoma, nabito polnim nahrbtnikom z orodjem, zračnicami, flikami, “flajštri”, povoji in predvsem dobro voljo. Maja te vabi v Dalmacijo, natančneje na kolesarjenje po dalmatinskih otokih!

Ker je lanska, premierna tedenska avantura Z ladjo in s kolesom po Dalmaciji zaradi pandemije koronavirusa odpadla, je neutrudni Mah s pomočjo reške agencije Promotiv Travel Outdoor našel nov datum! Upamo, da se ta prime in z veselimi melodijami z ladje Melody odpihne korono stran. Letos se gre na pot 1. maja in se ima vse do 8. maja fino, kot se le da.

Kaj pravi Mah?

Sedem jutranjih pogledov čez ladijski krov in sedem nepozabnih kulinaričnih večerov, vmes pa sedem enkratnih gorsko/morskokolesarskih tur, nešteto skokov v kristalno čisto morje in mirna plovba od otoka do otoka. To je najboljši recept za nepozabne prvomajske počitnice v Dalmaciji.

Brač, Hvar, Korčula, Vis, Šolta in Makarska riviera so tisti majski aduti. V najlepšem delu leta te bodo gostile njihove poti in steze, njihovi vrhovi in zalivi ter njihovi domačini. Živa, Bojan in Matej, trojica licenciranih kolesarskih vodnikov z množico prevoženih dalmatinskih kilometrov, pa je zagotovilo, da boš dobil največ, kar se na dveh kolesih lahko doživi.

Želiš doživeti nekaj drugačnega?

Med milijoni otokov po vsem svetu so hrvaški nekaj posebnega. Vsak od njih ima svojo zgodovino, svoje naravne lepote, svoje običaje in svoje skrivnosti, do katerih lahko prideš le z ladjo in s kolesom. In prav križarjenje od otoka do otoka je najboljši način, da jih obiščeš.

Melody

Med otoki boš plul na 42 metrov dolgi ladji Melody, ki je bila zgrajena leta 2015. Dve palubi ponujata veliko prostora za sončenje. Razkošna jedilnica, ki je hkrati prostor za druženje, sprejme 33 gostov. Kolesa so varno spravljena v garaži. Na premcu je velik hidromasažni bazen, na krmi pa ploščad za lažji dostop do morja. Melody ima 17 prostornih dvoposteljnih kabin z zakonskimi ali ločenimi posteljami. Vse so klimatizirane in vsaka ima svojo kopalnico. V kabinah so brisače ter posteljnina, vtičnice 220 V, TV in sef. WiFi pokriva celotno ladjo.

Program

Program od sobote 1. maja (Trogir) do sobote 8. maja (Čiovo) najdeš na strani mahmtb.com, kjer ti Matej obrazloži, kje se boš kateri dan potikal in kaj boš doživel.

Kaj pa cena?

Dalmacijo s kolesi in z ladjo Mah pripravlja v sodelovanju s turistično agencijo Promotiv Travel Outdoor. Cena za sedem ladijskih polpenzionov (nočitev, zajtrk in večerja), ter sedem, oziroma osem vodenih kolesarskih tur znaša 1.050 evrov. Zadnji dan za prijavo je 1. april 2021.

Fotografije Matej Hartman

Freestyle zaposluje 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
Sledite nam