Extreme Vital
1. julija 2021

Druga trgovina v prestolnici in peta v Sloveniji. 850 m2 v ljubljanskem nakupovalnem mestu, ločeno skladišče in servis.

Če so bili Ljubljančani in prebivalci okoliških krajev kar nekaj časa obsojeni na nakupovanje koles, kolesarske opreme, tekaških rekvizitov in opreme za smučanje ter programa prtljažnih sistemov Thule le v trgovini Extreme Vital na Tržaški cesti, bo sedaj drugače.

S tem tednom je v nakupovalnem centru BTC uradno odprla svoja vrata še druga ljubljanska in hkrati tudi njihova največja trgovina.

Dve nadstropji, popoln kolesarski, tekaški, outdoor in kmalu tudi smučarski segment ter velik poudarek na kolesarskem, smučarskem in tekaškem “fittingu” s kar dvema studiema za tovrstne storitve.

Pri Extreme Vital pravijo takole:

“Sami se zelo dobro zavedamo, da je lahko v naših trgovinah občasno precejšnja gneča. Poslovalnica na Tržaški naj bo še tako velika, a je bila velikokrat premajhna. V izogib nadaljnjim vrstam in še boljši uporabniški izkušnji ter nakupnemu zadovoljstvu smo odprli novo, našo najmodernejšo in največjo trgovino. Najdeš jo v nakupovalnem centru BTC Ljubljana v dvorani Millenium, tam, kjer je bil včasih Benetton.”

V otvoritvenem tednu, ki traja do 3. julija, so kot znak pozornosti do kupcev pripravili posebne otvoritvene popuste za opremo in oblačila, tudi ugodne ponudbe za aktualne modele koles, vendar moraš pohiteti, saj veljajo le do razprodaje zalog. Vsak dan je na voljo druga koda za popust, to najdeš na strani extremevital.com.

Vodja marketinga pri Extreme Vitalu Aleš Justin:

“Trgovina se razprostira na 850 kvadratnih metrih v dveh nadstropjih. Prodajni segment je enak kot v ostalih trgovinah Extreme Vital, se pravi bike, ski, run, le da je BTC nekoliko bolj specifičen in bomo lahko imeli nekoliko več oblačil za prosti čas. Znamke ostajajo enake. Imamo tudi Oakley trgovino v trgovini in zagotovo največjo izbiro očal te znamke. Trgovina v nakupovalnem centru BTC je popolnoma enaka kot ostale enote naših trgovin, le da je večja.

Morda se bo sčasoma pokazala potreba in bomo v trgovini dopolnili ali razširili katerega izmed prodajnih produktov ali segmentov. V trgovini imamo priročen hitri servis, servis za večje posege pa je le streljaj stran, tam imamo tudi skladišče.

A za stranko to ničesar ne spremeni, saj kolo pusti in prevzame v trgovini.
Če izpostavim program Thule, ki je tudi prisoten v celotnem segmentu, je za stranko zelo priročno, saj lahko z avtomobilom pride do skladišča, kjer prtljažni sistem tudi montiramo, če je to potrebno. Parkirišč je dovolj, tudi parkirna hiša je poleg. Predvsem pa želimo s prodajalno v BTC nekoliko razbremeniti našo enoto na Tržaški, saj se bodo tako naši prodajni svetovalci lahko 100-odstotno posvetili našim kupcem.”

Trgovine Extreme Vital

… zdaj skupno ponujajo kar 2456 kvadratnih metrov prodajnih površin in te razvajajo v Puštalu (njihova prva trgovina), v Radovljici, dvakrat v Ljubljani ter s franšizno trgovino v Mariboru, neposredno pod pohorsko vzpenjačo.

Prodajni segment znamk koles: Specialized, Scott, Norco (njihova “domača” znamka), Cannondale in Giant. V kolesarskem segmentu pokrivajo področja e-koles, e-gorskih koles, gorskih, cestnih in mestnih koles, nekaj je tudi programa BMX in seveda koles za male nadobudneže. Izpostaviti velja tudi dve kultni blagovni znamki, ki sta povšeči mnogim kolesarjem: to sta Troy Lee Designs in Oakley, ki se prepletata z ostalo ponudbo Fox, POC, Specialized, Scott Sports …

Ostalo ponudbo preveri na extremevital.com.

P.S.: Če meniš, da je v trgovini prevelika gneča, lahko nakup opraviš tudi preko spleta in prizna se ti enaka koda za popust, kot velja v trgovini.

Naslovna fotografija Miha Žerovnik, ostale fotografije Extreme Vital.

Preberi še

Biznis 15: Keindl Sport po načrtih, Extreme Vital kmalu z novo

Sledite nam