Loose Cycles Leatt akcija
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
4. junija 2018

Avstrijski video fenomen Wibmer je iskal “Braap modela” in našel modelko, mi pa zaenkrat le na kratko pokomentiramo in napovemo Mahovo reportažo. Lani smo z velikim zanimanjem spremljali prvi festival Trail Days v Kranjski Gori. Ker je bil prvi, ker je bil nekaj novega. Odlično je uspel.

V poplavi najrazličnejših dogodkov, pa ker nas ni nihče vzpodbujal ter obmetaval z informacijami in ker smo si mislili “ih, saj je itak le za Nemce”, smo letos uspeli celo zanemariti napoved prireditve in po decembru ni več dobila novičke. A smo se naposled seveda znašli tam. Hej, spet je bilo super! Tudi Slovencev smo srečali kar nekaj. Pa pofurali nov trail, o katerem več drugič, ko bo do konca sfriziran. Več o Trail Days sledi v četrtek Mahovi reportaži.

Jaz le še prilepim video z avstrijskim video fenomenom Fabiom Wibmerjem in iskanjem Braaap modela (na koncu je nila modelka). In omenim, da je predvsem za Kranjsko Goro res škoda, če drugo leto festivala ne bo nazaj. Enkrat letno je in seveda nemški prireditelji vselej iščejo nova prizorišča.

Morda bi pa Kranjska Gora lahko razmislila o svojem festivalu? Zlasti zdaj, ko počasi že ima “produkt”.

Preberi še
Specialci zavzeli Kranjsko Goro!
Bil je podaljšan kolesarski vikend – Trail Days

Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam