tomo vidjen
Furam zase
Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
25. februarja 2022

Zasavski rudar iz rovov pod Tablo se je dobesedno na dveh kolesih odpeljal v večnost.

Čisto v Tomotovem slogu. IT-jevec stare šole, ravno toliko nepovezan s svetom, kot mu je ustrezalo. Z vsaj dvotedensko zamudo je prišlo do nas, da ga je zadela kap. In to na motornem kolesu. Usodna kombinacija. In to v Srbiji. Kjer so ga tudi pokopali. Taka zgodba, da človek kar upa, da je samo “izvedel Breclja”.

P.S. – osveženo 27. 2.: Tomo je bil rojen v Dubrovniku, pokopali so ga v Jagodini v Srbiji, saj naj bi vedno govoril, da bi rad po življenju v Sloveniji združil tri države bivše Juge. Umrl pa je pred mejo, samo nismo prepričani, pred katero. Legenda, pač.

Forum Tabla deluje od leta 2000 in Tomo, registriran kot dvaindvajseti od danes 16688 uporabnikov (seveda jih je aktiven le del) je eden od največ štirih, brez katerih te korenine slovenskega MTB spleta ne bi bilo. Zdaj dveh žal ni več med nami.

Tema na Tabli: TomoG

Tomo je rad “šljakal” v ozadju, v rovih pod Tablo, večkrat kot ne je tudi iz svojega žepa kril tehnične stroške foruma.

Na kolesu se ga bo marsikdo od “ta starih” spomnil s tradicionalnih predbožičnih tur na Obali, kamor se je praviloma s kolesom pripeljal naravnost iz Hrastnika. Brez dvoma je bil malo skrajneža, tudi na drugem paru dveh koles, motornem, za katerega si je zdaj v penziji lahko vzel dosti več časa. Žal je iz pokojninske blagajne potegnil veliko premalo.

Zbogom, Tomo! Hvala ti za vse.

Tomota se lahko spomniš (ali ga šele spoznaš) tudi ob branju njegovega sicer opuščenega bloga tgrozni.blogspot.com

Fotografija Milan Rejec, ne ravno lani

Furam zase
Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
Sledite nam