19. junija 2012

Sedem let, to ga pa lahko že malo zažuramo! Objavljamo nekaj glasbe, ki bo na sporedu, in še kakšno podrobnost o druženju v torek 26. junija.

O sedmem rojstnem dnevu mtb.si v torek 26. junija zdaj veš že zkoraj vse. Informacijski center druženja je na naslovu mtb.si/rd7

Še enkrat vabljeni, fani mtb.si!
Pridi v Lepo žogo, lučaj od Hale Tivoli, med 17. in 18.30 s svojo že zbrano skupino za kolesarjenje ali si družbo najdi tam. Podrobnosti o “okrepnih postajah”, ki jih pripravljamo na poti, še sledijo v naslednjem tednu.
Med 20. in 21. uro bomo po nekaj postankih že vsi nazaj v Žogi, takrat se nam lahko pridružite tisti, ki iz kakršnega koli razloga na ta dan ne boste kolesarili.

Hrana bo: pizze iz bližnje Dobre vile in gurmanski hodoki mojstra Ferda Grilla. Pijača bo, z Gösserjevim radlerjem na vrhu.

Ob 21. uri se začne spored na odru. Začne hišni bend mtb.si in Lepe žoge, že od lani znani Šank Norris. Baje smo se od lani že nekaj malega naučili. Posnetka nimamo no-be-ne-ga.
Sledita skupini Backstage in Sell Out.

Ljubljanski melodični punkovci Backstage so prav včeraj zažgali na zunanjem odru Metelkove, ko so bili predskupina Mad Caddies. Imajo nove skladbe, tole je ena njihova, tako nova, da seveda še nima videa: Ulice brez luči.

Zadnji bodo oder zasedli kočevski mojstri vsega od reggae do punk glasbe (vmes je seveda ska) Sell Out (na uvodni fotografiji, foto Žiga Lovšin). Za okus ena ska viža z njihove nove dvojne plošče: Secret Life.

Sledite nam