10. julija 2013

V prihajajočem vikendu vas Bike Park Rogla in Unior Tools ekipa vabita na tridnevni kamp, kjer obljubljajo veliko furanja in še več zabave.

Dobro leto star kolesarski park na Rogli ta vikend gosti najhitrejšo gorsko kolesarko Tanjo Žakelj in sveža državna prvaka v spustu, Žigo Pandurja in Jureta Žabjeka. Sodelovanje Uniorjeve ekipe in Bike Parka na Rogli je seveda pričakovano, saj je Rogla del Uniorjevega programa Turizem in je tako z ekipo pod isto streho.

Tanja, Žiga in Jure vas torej vabijo na tri dni furanja po parku in okoliških progah, na voljo vam bodo za vprašanja, nasvete, slikanje …  V soboto med 11. in 13. uro se boste lahko v parku nastavljali fotografu Gregatu Stoparju, ki bo vse slike kasneje delil z vami. Sobotni večer je namenjen druženju z ekipo, v nedeljo pa je na sporedu še zabavno tekmovanje v spustu.

Udeležba na kampu je brezplačna, tudi za enodnevne obiskovalce. Za vikend veljajo akcijske cene kart po 10 evrov, Rogla pa vam je pripravila tudi odlične namestitvene pakete od petka do nedelje.

Informacije o parku
Dogodek na Facebooku

Vse foto Bike park Rogla

Sledite nam