18. januarja 2012

Samo dve sta. Andrea Radačić in Kristjan Vreček ob Gwinu in Hannahu na Tajvanu. Šujević zmagovalec v zimski ligu v Žminju pred Halzerjem in Dimicem.

Radačićeva in Vreček velika na Tajvanu
Uvodna fotografija je nastala na sedežu proizvajalca komponent FUNN na Tajvanu. Supersnurfova tekmovalca v spustu Andrea Radačić in Kristjan Vreček sta s svojima panojema na novembrskem sejmu v Tajčungu delal družbo drugim jezdecem s komponentami FUNN – Aaronu Gwinu, Micku Hannahu in italjanskemu enduro prvaku Andreu Brunu. Vmes ima seveda prste slovenski zastopnik B-23 ali Mare Obid, ki je tudi avtor fotografij – obeh iz Gračišća in tudi fotografije panojev.

Energija s šesterico v deseterici in Dejakom v vodstvu
Zmagovalec nedeljskega tretjega kroga zimske lige Trek je v Žminju v Istri postal lokalni bodoči zvezdnik Robi Šujević, ki v dresu italiajnske ekipe Protek začenja svojo prvo člansko sezono. Z varne razdalje ga je v hrbet gledal drugouvrščeni zasavski spustaš Miha Halzer (KD Hrastnik), tretji je bil Gregor Dimic (EnergijaTeam.com).
V prvi deseterico med stotnijo uvrščenih so slabo uro dolgo dirko končali še trije člani domžalske Energije: 4. Blaž Kadivec, 4. Mitja Tancik, 6. Jaka Tancik, 9. Janez Dejak in 10. Matej Berger (je to zdaj pravi vrsti red?). Dejak je po štirih dirkah tudi na čelu skupne razvrstitve!
To nedeljo, 22. januarja, naj bi se liga nadaljevala pri Puli. Pa se še ne bo.
Facebook skupina lige

Videov iz Žminja je več, spodnji je iz Dejakove perspektive

Sledite nam