Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Ride Loose Riders
11. januarja 2017

Saška in Przemek sta nazaj, prihaja Petzen Bike Trophy, Vrtača tudi v GG, turnokolesarski tabor Zasavje, Reščič na radiu Koper, nova stran B4X, Monika v National Geographicu, novi Bicikel, trgovina Valy išče, KulTest in Bajker Jure.

Z biciklom naokoli

Saška in Przemek sta se po osmih mesecih bikepackinga vrnila domov. Zadnji zapis si lahko prebereš na blogu zbiciklomnaokoli.wordpress.com ali pa njunim pustolovščinam slediš na facebooku.  

Petzen Bike Trohy

Na avstrijski strani Pece bo 21. januarja kolesarska zabava na snegu. Natančneje – snežni paralelni slalom. Prireditelj je MTB Koroška. Za več informacij obišči facebook ali pa mtb.si. 

9. turnokolesarski tabor Zasavje

Komisija za turno kolesarstvo Planinske zveze Slovenije letos organizira že 9. turnokolesarski tabor, ki bo potekal med 11. in 15. avgustom. Lokacija? Zasavje. 5 dni in 5 različnih tur po Zasavskem krogu. Več na ktk.pzs.si.

{loadposition inside}

Gorenjski glas

Facebook inšpekcija, oziroma zgodba o Vrtači je dosegla tudi osrednji gorenjski časnik. Preberi na gorenjskiglas.si

B4X Pokal Slovenije

Odslej tudi na facebooku. Všečkaj in prebiraj novice in novosti. Za več informacij klikni sem

Miha Reščič

Tokrat je bil Miha gost na radiu Koper. O Švedski, Sloveniji, študiju in poklicni poti. Preberi na rtvslo.si/radiokoper.

Bajker Jure

Pri založbi Viharnik je izšla knjiga Bajker Jure. Avtorica Sonja Pucer je spisala kratek otroški roman o petošolcu, ki … Recenzija knjige sledi tudi na mtb.si. Zaenkrat si povzetek lahko prebereš na tem mestu

Valy zaposli

Trgovina Valy na Kokrici pri Kranju išče prodajalca. Razpis za prosto delovno mesto najdeš na tem mestu. Elektronsko sporočilo jim lahko pustiš na naslovu trgovina@valy.si.

National Geographic Slovenija

Gostja v rubriki ženske v moških športih tudi Monika Hrastnik. Na facebooku zaenkrat fotografija Arneja Hodaliča in kratek opis, ostalo na nationalgeographic.si.  

Novi Bicikel

Prva letošnja številka revije Bicikel je že na prodajnih mestih. Kaj se tokrat skriva med platnicami, izveš na bicikel.com

KulTest

Še eden izmed verižnih testov koles v solkanskem Kultu bo v soboto 14. januarja od devete ure dalje. KulTest na facebooku.

Kamnik.info obvešča

Je katero izmed zaseženih koles morda tvoje? Ljubljanski policisti so zasegli večje število koles, ki izvirajo iz različnih kaznjivih dejanj. Oglej si slike na kamnik.info.

Casio G-Shock
Ride Loose Riders Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam