14. novembra 2018

V soboto zaključna prireditev za MTB in BMX, jesenska tura KTK PZS, SloEnduro vabi prireditelje, fužinski Kolopark v medijih pa še en nov pumptrack se obeta. Nov projekt v Mariboru, bikepacking, zaposlitve, delovna akcija in še skok k sosedom. 21 jih bo najbrž zadosti do naslednjega tedna.

Naslovna

Zaključna prireditev oziroma podelitev priznanj najboljšim v gorskem in BMX kolesarstvu v sezoni 2018 bo v soboto 17. novembra v ljubljanskem Koloseju. Kolesarska zveza Slovenije. Takole je bilo lani.

Naslovna fotografija prijavim.se

Krotke domače

Vesela novica z Občine Lukovica. Tudi tam se v bližnji prihodnosti obeta asfaltni pumptrack! Več informacij najdeš na lukovica.si.

SloEnduro vabi prireditelje k prijavam prireditev v koledar serij SloEnduro in SloEnduro4Fun za prihajajočo sezono. Klik

Bila je indijanskopoletna jesenska tura KTK PZS 2018 na Veliko Malijo. Turo je na ktk.pzs.si opisal Gregor Prezelj. 

Ta vikend na drugo dirko Pokala Slovenije v ciklokrosu. V Škofji Loki. Prireditelj ŠD Koloka. Prijave na prijavim.se.  

Razlistjevanje trejlov! Tokrat na pobudo kolesarjev v Rušah. V soboto 17. novembra. Za več informacij klikni sem

23. decembra te Kolesarsko društvo Litijski TEMPOmat vabi na božično kolesarjenje. Vse informacije najdeš na facebooku.

Največji slovenski pumptrack, ki se nahaja na ljubljanskih Fužinah, je našel svoj prostor in daljšo reportažo na zurnal24.si.

Nov projekt na obzorju! V Mariboru začenjajo z gradnjo rolkarskega parka, ki bo po vsej verjetnosti prijazen tudi za BMX kolesarje. Otvoritev predvidoma jeseni 2019. Več na vecer.com.

Italijanski BMX trener Corrado Toso 24. novembra v Ljubljani na progi ob Linhartovi cesti prireja kamp. Število mest je omejeno, več informacij najdeš tukaj.

Kava tako in drugače

Pri vecer.com so šli na kafe z Iztokom Kvasom. Debata je tekla o Bike Parku Pohorje.

Ni je čez dobro kavo. Tudi na kolesu. Glede tradicionalnega obreda bolj kot ne cestnih kolesarjev te razsvetli dr. Marjetka Conradi. Na polet.delo.si

Red Bull Slovenija

predstavlja pomembnost MTB tečajev. Pa ne samo za začetnike. Preberi zakaj so tovrstni tečaji ultra koristna reč.

Zaposlitev

Extreme Vital zaposli svetovalca oziroma nekoga za pomoč pri prodaji. Te zanima? Klikni. Pozimi moraš poleg kolesarskega programa poznati tudi smučarskega / boarderskega. 

V trgovini Grašca iščejo serviserja za sezono 2019. Ostale informacije najdeš tukaj

{loadposition inside}

Bikepackerji

The Bike Wanderers. Kje sta trenutno punci, ki sta se konec oktobra odpravili na bikepacking po Južni Ameriki? Preberi na njunem profilu. Kam sta se podali, pa v posebnem članku na mtb.si.

Kje se potika Saška z družinico? Spremljaj blog z biciklom naokoli ali pa facebook

Pr’ sosed

Ta vikend starta Giant Zimska liga Istre in Kvarnerja! Prva dirka bo štela tudi za prvenstvo Istrske županije. Kje? Pazin. Kdaj? 18. novembra. Prijave uloviš tudi na prijavim.se

Pisak KRŠna liga in MTB spust. 2. decembra v Dubravi. Šibeniško-kninska regija. Pravijo, da je Ante Čobanov ta glavni. 

Če boš slučajno “jadral” okoli Visa – ena zanimiva dirka v sklopu Dalmatinske MTB lige, dual slalom Vis. Ta vikend! Na facebooku

Fotogalerija z druge ciklokros dirke hrvaške lige. BK Ciklus in Ciklokros Jazbina preteklega vikenda.

Sledite nam