4endurance sis 1
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Human Fish Gravel SloEnduro
10. februarja 2016

Predstavitve z okrogle mize Natour Alpe Adria. Tratar ima novo, Goldi tudi. Še en produkt na kickstarter. Fržop v formi, Pero in Ivonne na Dinaro, Lukas Fat Party, v Šempetru gradijo, v Izoli dopolnjujejo, Mtb Trbowle dela na Lošinju, Tržič in TKO Kranj, Zimska liga, Pici – Bici ter Uršin blog.

Odprimopoti.si

Si zamudil okroglo mizo na temo Zakaj Slovenija ni gorskokolesarski raj na januarskem sejmu Natour Alpe – Adria? Na strani odprimopoti.si si lahko prebereš predstavitve vseh sodelujočih. Kaj so povedali Peter Zajc, Marko Lenarčič ter Dušan Štrucl, Jože Rovan, Milena Černilogar, Lado Cindro, Andrej Žigon, Jan Klavora in Peter Dakskobler? Tukaj!

Občina Tržič

Do 6. marca lahko vsi zainteresirani občani posredujejo svoje pisne predloge k osnutku dokumenta o strategiji razvoja kolesarskega turizma v občini Tržič. Več informacij na spletni strani in v tem dokumentu.

TKO Kranj

Turno kolesarski odsek Kranj organizira tretjo šolo za turne kolesarje. Uvodni sestanek, ki mu bo sledilo osem teoretičnih predavanj in štiri praktične vaje, bo 16. februarja ob 19. uri na Koroški cesti 27 v Kranju. Dodatne informacije na spletni strani.

{loadposition inside}

Šempeter

V kolesarskem parku v Šempetru pri Gorici so zavihali rokave in se lotili gradnje startne rampe. Tako bo šempetrska proga še korak bližje k popolnosti. Več si preberi na strani primorskih novic.

Izola

V izolskem kolesarskem parku so v celoti dokončali in odprli nov spretnostni poligon. Nove linije, novi izzivi! Fotografije in poročilona družabnem omrežju.

Fat and Race

Nedeljski izziv na Arehu je uspel. Luka’s Bikes in ostali so poskrbeli za prešerno vzdušje ter omogočili dirkanje s tolstimi kolesi. Rezultati in fotografije na facebooku.

Ziggie Bag

Nov slovenski proizvod se počasi pripravlja na osvojitev Kickstarterja. Gre za kolesarske torbice, narejene iz recikliranih zračnic. Žiga Bauer s sodelavci snuje celotno kolekcijo najrazličnejših kolesarskih pripomočkov, katerih zaščitni znak bodo kolesarske zračnice. Več izveš na spletni strani in na facebook profilu Ziggie Bag.

Pero bo dejaven

Z Markom Fržopom kmalu odrine na dirko po Andaluziji. A že snuje načrte, kje bo dirkal proti koncu sezone. V paru z Ivonne Kraft bo septembra napadel Trans Dinaro. Preberi.

Marko je pripravljen

Na dirki Zimske lige v Šibeniku je zmagal Marko Fržop in s tem dokazal, da je dobro pripravljen za andaluzijski podvig. Rezultati in poročilo.

Goldi

Janez Golmajer ima po novem tudi spletno stran, kjer si lahko ogledaš fotografije njegovih airbrush umetnin. Če si spregledal pogovor z njim, pa klikni sem.

Tratar

Kolesa Tratar imajo novo spletno stran. Modreno in všečno. Oglej si jo, če te mika kakšen izdelek, pa naroči na www.tratarbikes.com.

Mtb Trbowle

Pretekli vikend so se fantje podali na Lošinj in se lotili čiščenja in urejanja proge za dirko v spustu, ki bo med 16. in 17. aprilom. FotodokaziTukaj!

Zimska liga

Na Valentinovo ne boš dirkal, saj je preizkušnja v Režancih s 14. februarja prestavljena za teden dni. Več v koledarju mtb.si.

Sedaj je čas

Pičibiči fantje po končani ciklokros sezoni hibernirajo in kujejo nove načrte. Kaj svetujejo, kaj predlagajo, preberi na Pici – Bici blogu.

Ursha

Zopet ena fina na njenem blogu. Sor’ca. Odpri, oglej, preberi.

4endurance sis 2
Freestyle Giant Human Fish Gravel Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam