Freestyle zaposli
Wheelbase Koloset Trgovina Ride Freestyle Giant
2. decembra 2015

BOFF, zimski bike park Kranjska, v CX koledarju še Novo mesto, Šajn o Dust Lustu, Filipov vosek, Resistance, trasa Transalpa, tandemska Kamplca, planinkina zahvala, Pašman na kolesarskem zemljevidu, Humar mlajši okoli sveta …

Zimski kolesarski park

v Kranjski Gori, ki bi moral pričeti delovati pretekli vikend, se bo odprl 11. decembra. Da ostaneš na tekočem, novičkam lahko slediš tukaj in tukaj.

BOFF

Prihaja tradicionalni Bovec Outdoor Film Festival. Tokrat bo že devetič. Več o dogodku, ki se bo odvil med 26. in 28. decembrom, si preberi na njihovi spletni strani.

Ciklokros

Ciklokros sezona je bogatejša za še eno preizkušnjo. Po božičnem ciklokrosu v Trzinu (19. december) je v koledar padel še božično-novoletni ciklokros v Novem mestu 27. decembra v organizaciji KK Adria Mobil. Še prej pa to soboto CX Cycling United to soboto v Šenčurju. Informacije v razpisu. Prijave na prijavim.se

{loadposition inside}

Sz kulm u Lizbono

Mlada Kamplca Dean in Andrej, ki sta s tandemom prevozila pot med Ajdovščino in Lizbono, sta pristala tudi v NeDelu.

Šajnov blog

Dust Lust nikakor ne pojenja. Marko Šajn na blogu. Od ideje do uresničitve. Njegovo zgodbo si lahko prebereš na tej strani.

Kolesarja in planinka

V mesecu oktobru sta gorska kolesarja pomagala ponesrečeni planinki, ki je utrpela dvakratni zlom noge. Zgodilo se je pod Smokuškim vrhom. Zahvalno pismo kolesarjema, ki je bilo najprej objavljeno v Gorenjskem Glasu, je od danes tudi na strani PZS.

Resistance Ajdovščina

Saj veste, najprej se tekmuje s kolesi, potem s smučmi. Kolesarski del je že mimo. Fotogalerija Nejca Boleta na Facebooku. Več sledi kmalu.

Filipov vosek

Najprepoznavnejši brki pravijo, da je nega le teh zelo pomembna. In Flisarjev Filip je lansiral svojo linijo voskov za brke. ”Evo ti ga na! Končno imam svoj vosek za brke!”

Slovenija kolesari

Akcija, ki želi spodbujati k rednemu kolesarjenju za boljše počutje, druženju, turizmu in k transportu, se nadaljuje tudi prihodnje leto. Podrobnosti in prijavnica.

Transalp 2016

Organizator je razkril traso dirke, ki bo potekala med 17. in 23. julijem prihodnje leto. Na 519,51 kilometrih bo potrebno premagati kar 17751 višincev. Podrobnosti posamezne etape si poglej tukaj.

Kolesarski zemljevid Pašmana

Hrvatje vedno bolj stavijo tudi na kolesarski turizem. Na vrsti je otok Pašman. Za kolesarske raziskovalce otoka so za začetek natisnili deset tisoč zemljevidov, kmalu bo sledila tudi mobilna aplikacija, ki si jo boste lahko prenesli s spleta. Več na portalbiograd.com.

Humar okoli sveta

Tomaž Humar mlajši naskakuje rekord. Postati najmlajši kolesar, ki je prekolesaril okoli sveta. Kje se nahaja, koliko je že prekolesaril in kakšna so pravila tega podviga, si preberi na njegovi spletni strani.

Energija bikes
Trgovina Ride Wheelbase Koloset Freestyle Giant
Sledite nam