28. oktobra 2015

Rajdovo druženje v nedeljo, podelitev priznanj OGK v Kamniku, Jaka na Češkem, Air Squad 46 brez polfinala na talentih, Dust Lust iz prve roke, Freestyle zaposluje, Porič preizkuša.

 

Rajdov prvi november

 

KD Rajd v nedeljo vabi v Bajk park Ljubljana, kjer boš lahko med enajsto in sedemnajsto uro fural, se udeležil različnih delavnic, servisiral kolo… Več o dogodku tukaj.

 

 

Priznanja najboljšim

 

Odbor za gorsko kolesarstvo KZS v nedeljo 15. novembra ob osemnajsti uri vabi na podelitev priznanj najboljšim gorskim kolesarjem. Prireditev bo v kulturnem domu Kamnik.

 

{loadposition inside}

Jaka pri Michaelu

 

Mladi BMXer Jaka Remec je šel na obisk k Michaelu Beranu, najboljšemu češkemu tekmovalcu v prostem slogu, s katerim ima v načrtih tudi redno treniranje. Njuno druženje je objavil tudi na svojem fb profilu

 

Air Squad 46
 

Na Slovenija ima talent ne bomo več navijali za leteči odred. Na žalost ne gredo v polfinale. Če si ponovno želiš ogledati njihovo letenje po ljubljanski Operi, klikni sem.

Dust Lust

 

Aleksej Dolinšek, kolesarski trener, se je potil na prvem Dust Lustu, dogodivščino pa opisal na svoji spletni strani, kjer je dodal tudi video.

Freestyle zaposli

 

Ljubljanska trgovina Giant zaposli prodajalca in serviserja. Redna zaposlitev s polnim delovnim časom. Kratek opis svojih znanj pošlji na mail.

 

 

Porič s Trobcem

 

Jan Porič se je lotil projekta fotografiranja z video lučmi namesto s fleši. Seveda v temnejših pogojih. Kot model mu je služil Maks Trobec. Več o podvigu na Janovem blogu.

Sledite nam