Loose Cycles Leatt akcija
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
24. februarja 2016

Od četrtka dogaja v Celju! SloEnduro in novinci, Tržič obeta, IMB in sLOVEnija, Calcit na pripravah, Berto in Pinkbike, RB Illume, DH Lošinj, umetnik Mislav, Zlik Režanci, Fonda o klancu, kaj veš o prehranskih dodakih in 2 napovedi.

Bike Week 2016

City Center Celje, med 25. in 27. februarjem. Kolesarska šola za otroke, predstavitev in testiranje koles Nakita ter bike šov Dirt jumo Super Star 2016. Preberi na bikeweek.spank.si

IMB

International Bike Magazin. Spletna gorskokolesarska revija tokrat ob uvodniku postreže s fotografijo z zelo znane stezice. Tam na Koroškem. Jo prepoznaš? In da bo slovenska bera še bolj polna, med fotografijami bralcev najdeš še Lada in Denis Cindro

Tokratna uvodna fotografija. Foto Roo Fowler za IMB.

SloEnduro

Tudi letos bo nagrajen novinec sezone. Znamka O’Neal, partner SloEndura, bo tudi letos obdarila najboljšega novega tekmovalca na lestvici ob koncu sezone. Več si preberi na SloEnduro.com.

TKO Tržič

Prvi dogovori o dvonamenski rabi poti so že obrodili sadove. Bravo! Preberi!

{loadposition inside}

DH Lošinj

Čeprav je še kar nekaj časa do dirke, je vseeno dobro preveriti tudi razpoložljive namestitve. Organizatorji so v sodelovanju z “lokalci” pripravili posebno ponudbo namestitve. Oglej si jo tukaj

Calcit Bike

Tako člani A ekipe, kot tudi mlajši tekmovalci, so pretekli teden preživeli na pripravah. Lokacija? Slovenska obala, natančneje Debeli rtič. In kar je najbolj razveseljujoče – kar 46 se jih je zbralo na kup. Za Calcitov podmladek se ni bati. Več o pripravah na calcit-bike.com.

Berto

Fotografija dneva na Pinkbike. Matic Šolar na borovničkah. Braaap. Res je huda!

Illume

Še mesec in pol časa imaš, da svoje najboljše fotke prijaviš na največji natečaj športne fotografije. Red Bull Illume.

Zimska liga

Nedeljska dirka v Režancih je bila že šesta zapored. Do konca nas ločijo še tri. Najhitrejši v vseh kategorijah je bil Sandi Bažon BBK Grožnjan, ki je dirko edini končal s časom pod eno uro. Poročilo z dirke si lahko prebereš na Biker.hr.

Intervju

Mislav Mironovič. Življenje je igra, igraj se! Oziroma, ko ti kolo in bujna domišljija v zanimivi kombinaciji zaznamujeta življenje. Na slovenski Red Bullovi strani..

Navkreber

Moč med kolesarjenjem v klanec. Med teorijo in prakso. V Poletu pišeta dr. Borut Fonda in dr. Nejc Šarabon

Prehranski dodatki

Saj veste. Vse je dobro, vse je najboljše in čisto naravno. To pa res pomaga. Pa je temu tako? Preberi na kineziolog.si.

Zimska Liga

Naslednja postaja: Dražice. V našem koledarju.

Izola

Pumptrack Jam. Luštno bo. Kaj, kdaj in kako? Preberi v našem koledarju.

Loose Cycles Leatt akcija
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam