31. marca 2010

Premiera filma Porson show in Porson v Filtrmagu. Bike Eco Brač. Razpis XC Žerible. Mironovič – McCaul – Chase. Planet šport 11. Merljak bo DEŠ. Majica IMBA.si. mtb.si Facebook. Klubske.

Naj nas ljubitelji oldtimerjev popravijo, ampak tale kolesar je našel skoraj novega opla ... ali forda?

Naj nas ljubitelji oldtimerjev popravijo, ampak tale kolesar je našel skoraj novega opla … ali forda?

Porson show v petek v KMŠ (foto Samo Kastelic)

Porson show v petek v KMŠ (foto Samo Kastelic)

Luštne nagrade za luštni punci na premieri Porson showa - pa ne zdaj spraševat, kaj sta morali počet (foto Samo Kastelic)

Luštne nagrade za luštni punci na premieri Porson showa – pa ne zdaj spraševat, kaj sta morali počet (foto Samo Kastelic)

Prelistaj Filtrmag na spletu

Prelistaj Filtrmag na spletu

Aaron Chase, Mislav Mironović

Aaron Chase, Mislav Mironović

Mislav med snemanjem za Here we go again

Mislav med snemanjem za Here we go again

Ozaveščam, vzdržujem, spoštujem, kolesarim

Ozaveščam, vzdržujem, spoštujem, kolesarim

Minuli petek je Jan Porič v ljubljanskem KMŠ uspešno prikazal svoj film Porson show.
J.P.: “Premiera je uspela, žur tudi!! Presenečen sem bil nad odzivom folka, prišlo jih je kar veliko. Film so dobro sprejeli. Hvala vsem, ki ste prišli in ostali še na žuru.”
jan se zahvaljuje LIFEovcu Maretu Svaguši za prostor, Janku Kosu iz 69slam pa za nagrade za nagradno igro.
Spletna premiera kmalu na mtb.si.

Filtrmag za prelistat – digitalno
Revijica Filtrmag je po novem na voljo tudi za listanje na spletu. In glej ga, tudi tam naletimo na medijsko faco – Poriča! Na osmih straneh. Listaj >>

Bike Eco Brač 2010
Kolesarske počitnice, ekologija, morje? Sliši se kot dobra kombinacija. Če še ne veste, kam bi se odpravili za prvomajske počitnice, se lahko pridružite projektu Bike Eco Brač, ki bo potekal na hrvaškem otoku Brač, center dogajanja pa bo v Bolu.
Kolesarske počitnice na Braču so tudi letos združene z ekološko noto – namen druženja je kolesarjenje in označitev črnih odlagališč odpadkov, ki jih kasneje pristojne oblasti odstranijo. Teh na otoku (na žalost tudi še kje drugje) ne primanjkuje in prav kolesarji lahko veliko pomagamo k čistejšemu okolju. V zameno za pomoč pri akciji boste lahko izkoristili ugodnejše cene večdnevnih aranžmajev. Na voljo vam bo tudi flota testnih koles Specialized, izposoja navigacijskih naprav in šola surfanja. Več že v kratkem na mtb.si, medtem pa lahko za več informacij pišete kar v trgovino B2 bikes&board.

Razpis XC Žerible (Postojna)
Pravila velevajo, da morajo biti razpisi za tekmovanja zunaj mesec dni pred prireditvijo. Tukaj je vse, kar ste želeli vedeti o drugem krosu Pokala Slovenije pri Postojni, ki bo 27. aprila >>

Mislav USA 2010
Mislav Mironović je kos zime zopet preživel v ZDA: v kampu Woodward, pa malo v Kaliforniji in naokrog. Profi pač.
Snemal je za film “Here we go again” hiše DH Productions (tistem filmu, za katerega smo videli že 23 napovednikov), v Sacramentu stanoval pri Camu McCaulu, fural v Aptosu …
V Woodwardu sta mu družbo delala Jurica Barać in Senad Grosic, fural je tudi z Aaronom Chasom in Kylom Ebbetom.
“Včasih je treba malo počakati, preden se ti izpolni kakšna želja. Tako sem si že pred desetimi leti ob gledanju filma Chain Reaction zaželel, da bi fural z Aaronom!” pravi Mislav.
Več v njegovem poročilu na strani DropBike >>

Planet šport 11
Oddaja o športih v naravi Planet šport se je že lepo udomačila na TV Slo 2. 11. oddaja je zdaj na ogled tudi na spletu. Od mtb tem tokrat le nekaj prizorov s kolesarskega veleslaloma na Bukovniku. Je pa še marsikaj drugega. Poglej >>

Merl-jack bo pri DEŠ Fleš
Po lanski vrnitvi iz ZDA v Slovenijo in sezoni pri Slogi 1902 Cultu bo letos spustaš Saša Merljak član kluba DEŠ Fleš iz Šempetra pri Gorici. Novo DH kolo, ki so mu ga obljubili v Italiji, pa še kar čaka.

Ozaveščam, vzdržujem, spoštujem, kolesarim
Na trgu je še ena majica, ki jo moraš imeti (poleg mtb.si in Jazbeca, seveda): tista z zgornjim geslom v slogu mednarodne zveze IMBA, ki se bori za pravico kolesarjenja v naravi. Slovensko verzijo so “izdali” kar tablaši, za pičlih 10 evrov jo lahko naročiš kje drugje kot na Tabli >>

Novi filmčki na mtb.si Facebooku
– prva dirka BMX superkrosa v Madridu
– MTB Trbovlje Specialized na treningu
– zimska DH liga
– 11. oddaja Planet šport

KD Rajd predstavlja:
– klasičnega člana Aleša Verbnika >> www.kd-rajd.si/novice.php
– Špelo Horvat na novem kolesu Trek >> www.kd-rajd.si/novice.php

ŠD Energija Domžale predstavlja:
– Klemna Nicolettija >> energijateam.com/index.php
– Domna Vogrina >> energijateam.com/index.php

KK Črn trn je objavil novico s podelitve občinskih priznanj svojim tekmovalcem >>

Koroška XCO liga ima za seboj že dve dirki >>

Sledite nam