26. decembra 2012

O Blaži Klemenčič in Calcitu 2013 na Cyclingnews.com, novosti iz kluba Pedal iz Cerknega, najspretnejši s sobotnega Evolution BMX jama v Roofu. Pa nekaj voščilnic.

Blaža na Cyclingnews
Včeraj je novico o vključitvi Blaže Klemenčič v slovensko ekipo Calcit Bike Team objavila vodilna svetovna spletna stran za tekmovalno kolesarstvo Cyclingnews.com. Nič, česar še niste prebrali na mtb.si, pa vendarle, tukaj.

Pedal brez Culta
Pri ŠD Pedal iz Cerknega (v prihodnjem tudi v imenu tekmovalne ekipe brez Culta) so na svoji strani na kratko opisali zimsko dogajanje. Imajo podmladek, novega DH masterja, ekipo za enduro, dirke ne bodo organizirali … Kdo je pa maskota, ki gre drugam, o tem pa več kdaj drugič. sdpedal.wordpress.com

Evolution BMX Santa Jam
Na predbožičnem BMX jamu v Urban Roofu se je minulo soboto zbrala zanimiva slovensko-hrvaška druščina. Nagrad je bilo pet, osvojili so jih: Best Mini Bowl trick – Žiga Krebl; Best Grind Combo – Rok Krivec; Best Run – Marin Ranteš (Hrv); Best Wall Ride – Kristijan Mrak (Hrv); Rider of the day – Domen Fekonja. Poročilce na blogu BMX Slovenija

Uvodna fotografija je z voščilnice Karla Bizjaka, ki je minuli konec tedna vrtel pedala na eni malo bolj severni predbožični turi na Matajurju. Foto sklepamo da prav on.

Hvala vsem za lepe želje. Objavljamo nekaj vošćilnic, ki so prispele po elektronski pošti … Pa srečnega, če smo že veselega zamudili.

Sledite nam