28. novembra 2012

Hribovšek z rekordnim časom v Suhadolah. V nedeljo kros zimske lige nad Reko, naslednji vikend brez Kornarije. Prijava v koledar rekreacije. Blaža in Halzer na Sportalu. Zimska liga Dalmacije. Juretovi duhci. Povezave mtb.si.

Hribovšek z rekordom na Mlinčkih
Tradicionalno novembrsko dirko Mlinčki v Suhadolah je z novim rekordom proge dobil kolesar ekipe Calcit bike team GT Boštjan Hribovšek. V kratki dirki sta se za njim uvrstila njegov klubski kolega Rok Korošec in Gregor Dimic (Energijateam.com). Udeležba je bila na tej veliki vaški dirki kot ponavadi dobra.
Vrstni redi na suhadole.com
Fotogalerija Franeta Kranjca/prijavim.se

Na uvodni fotografiji Korošec na čelu na vzponu, čez ramo mu kuka poznejši zmagovalec. Foto Frane Kranjec/prijavim.se

Zimska liga: V nedeljo Trsat, naslednji vikend brez Kornarije
Po manjših rošadah se zimska mtb liga nadaljuje to nedeljo v Trsatu nad Reko.
Kanegra 24. marca odpade, takrat bo preizkušnja v Kornariji, se prestavi z 9. 12. Na drugi decembrski vikend torej brez ligaške dirke. Že popravljeno v našem koledarju za 2012.
www.facebook.com/groups/6.zimska.mtb.liga

Prijava v koledar rekreacije
Vsi (no, skoraj) prireditelji si želijo doseči čim več navdušencev, zato pride prav vpis v vsak koledar. Koledar rekreacije vabi k vpisu do te nedelje 2. decembra. Prireditve se pojavijo na treh spletnih portalih in v partnerskih medijih.
Tekmovanja, dejavnosti, ture … vse paše notri.
Več na rekreacija.si

MTB jesen na Sportalu
SiOLov Sportal je v zadnjih dveh objavih pogovora z gorskima kolesarjema leta Blažo Klemenčič in Mihom Halzerjem. Vzpodbudno, le še lestvici svetovnega pokala in UCI se morajo naučiti ločevati. Kot bi prepisovali z neke kolesarske strani, kjer jim to tudi ni čisto jasno …

Zimska liga Dalmacije
Hej, tudi Dalmacija ima zimsko mtb ligo! www.facebook.com/XCZimskaLigaDalmacije

Jurčkovi duhci
Ha, se ti nobel zdi, da imaš boljše kolo kot Jure Janković? Kakšnega bi pa imel ti, če bi bil toliko dolžan … (foto rtvslo.si)

Povezave osvežene
Naša podstran z povezavami je zopet malo prevetrena. Če nam kaj manjka ali ne deluje, prosimo sporoči na email.

Sledite nam