27. januarja 2016

Novi izzivi v Vipavski dolini, po snegu v Delnicah, v Vipavi po drevoredu, Hillstrike na spletu, brez eliminatorja v Dobrni, Tomix na radiu, kolesarske delavnice v Izoli, Kilasute skozi čas, Marčič na Dakarju, kamniški kros prestavljen, Calcit na Pokljuki …

MTBVV

Gorsko kolesarjenje Vipavska dolina. Spletna stran in seveda dogodek, ki bo na sporedu čez tri mesece, natančneje med 29. aprilom in 2. majem. V sklopu festivala 360˚ Vipavska dolina bo namreč potekala tudi gorskokolesarska prireditev (beri maraton), kjer se boš lahko preizkusil(a) na treh različno dolgih in težkih trasah. Več si preberi na njihovi spletni strani.

Delnice

Prva snežna dirka pri naših južnih sosedih. Tudi z našim Matejem Hartmanom. Dve dolžini – 5 in 9 kilometrov ter 130 nastopajočih. Poročilo preberi na biker.hr.

CX Vipava

Zadnjo dirko v letošnji ciklokros sezoni je zaznamoval Aleš Boškin. Najhitrejši je bil absolutno in v kategoriji nad 40 let. V mlajši kategoriji pa je zmagal Danijel Mervig. Poročilo, rezultati in fotogalerija na prijavim.se.

Uvodna fotografija ciklokros Vipava, vir: Prijavim.se

{loadposition inside}
Hillstrike

Nova spletna stran za snežno igračo je nared. Hillstrike – Snowtrike. Domače zanje in vse ostalo … preveri tukaj.

Eliminator Dobrna

Zaradi vremenskih razmer, posledično pomanjkanja snega, je zimski fatbike eliminator Dobrna ODPOVEDAN! Več na njihovem facebook profilu.

Tomaž na radiu

Tomix, oziroma Tomaž Klemenc, je s svojim kolesarskim vodnikom zopet gostoval na radiu. Tokrat pogovor za radio Koper. Poslušaš ga lahko tukaj.

Bike Park Izola

V izolskem kolesarskem parku ob sobotah potekajo kolesarske delavnice in pump tekmovanja za otroke. Za več informacij obišči njihov facebook profil, ali se prijavi preko maila.

Kilasute

Malo zgodovine ne škodi. Park skozi čas. Kilasute na obrobju Ljubljane. Od začetkov v letu 2008 pa vse do danes.

Marča in Dakar

Nekdanji tekmovalec v spustu, sedaj zasvojenec z motorji, je po letu 2014 še enkrat prišel na start zloglasnega relija Dakar. In ga tudi zaključil. Intervju s Simonom Marčičem preberi na redbull.si.

XCO Kamnik

19. kamniški kros je s 23. aprila prestavljen na teden dni pozneje. Datum dirke, 30. april, je zdaj tudi v našem koledarju.

Calcit Bike

Calcitovci so na zimskih pripravah na Pokljuki namesto na kolesih uživali pri teku na smučeh. Več na njihovi spletni strani.

Izziv na Kopah

Nakitin izziv, kombiniran s smučanjem, sankanjem, deskanjem ter preizkusom tolstih ter hibridnih koles. Trinajstega februarja. Prijave in informacije na mail.

Zimska liga

Ta vikend se nadaljuje Zimska liga Istre in Kvarnerja. Prizorišče je St. Becich, prireditelj pa BK Poreč. Dodatne informacije najdeš tukaj.

Sledite nam