15. marca 2017

Robert Houghton je izdal kolesarski vodnik, Bobi bloga, BikeBro vabi, finale pokala Hillstrike, dunavski freeride, digitalni katalog SKM in par domačih z vzorcem tujih.

Robertov gorskokolesarski vodnik

Roberta Houghtona si spoznal v Mahovem prispevku Rob je boljši od Bonda. Taisti Rob je izdal gorskokolesarski vodnik po Sloveniji. Na voljo na amazon.com.

Naslovna fotografija je iz Robovega osebnega arhiva 

Fotka dneva

Na Vitalu! Je iz Slovenije, a ni od slovenskega fotografa, niti kolesar ni naše gore list. Rui Sousa fura po Golovcu, fotografira pa Antonio Abreu. Poglej

BikeBro vabi

26. marca na BMX progo na Linhartovi v Ljubljani. Kaj dogaja? Manual nedelja bo. Več na facebooku.

{loadposition inside}

mtb.hr

Pred štirimi leti je v Vukovarju zaživel frirajd. Ob Donavi. Kratka in sladka proga. Preberi Dunavski freeride na mtb.hr.

Hillstrike Cup

Pokal Hillstrike se zaključi 19. marca na Rogli. Na Rogli bodo znani tudi zmagovalci serije in podeljene nagrade najboljšim v skupni razvrstitvi. Jo je pa na prostem divjanju po zadnji dirki na Voglu skupil Jan Cestnik, ki je polomil nekaj vretenc.

Bobijev WhateveR

Aleš Boben je dirkaško sezono otvoril tudi v domačih logih. Kras kros maraton skozi oči tekmovalca. Na pod.kombinat.si

Malinska Outdoor Weekend

Dober mesec je do aktivnega vikenda v Malinski na otoku Krku. Kaj bo za početi? Orientacijska kolesarska dirka, voden kolesarski izlet ob obali … Več izveš na tem naslovu.

Otvoritev, test koles

… in še kaj. Uradna otvoritev Scottove konceptne trgovine v Celju bo 16. marca, zabava na pumptracku in testi koles pa bodo trajali še nekaj dni. Informacije najdeš na Bike Ek.

Smola pod Sveto goro

Luca Braidot, 20. na lestvici UCI v gorskokolesarskem krosu, si je pri treningu pod Sveto goro pri Novi Gorici zlomil ključnico. Italijan iz italijanske Moše bo moral počivati kar nekaj časa.

SKM

Katalog Slovenskega Kolesarskega Mojstra z letnico 2017 si lahko preneseš v obliki pdf. Vse znamke na enem mestu. Klikni in prenesi. Škoda papirja, kajne? 

B4X Inverted.si

Prihajajoči pokal in dogajanje prej in potem lahko spremljaš tudi na Instagramu! @b4xinverted.si 

eXtra Vergine

Rekreativni MTB maraton s štartom v Vodnjanu v Istri. Dve dolžini – 30 in 60 kilometrov. 4. junija. Več o maratonu izveš na facebooku

Velika nagrada Knina

V nedeljo 19. marca bo v organizaciji kolesarskega kluba Adrion Oros potekal rekreativni gorskokolesarski maraton. Informacije najdeš na tem mestu.

Sledite nam