14. februarja 2018

Zopet so kradli kolesa. Kaj velijo pri združenju planinskih organizacij glede e-koles? Unior Devinci z novo spletno stranjo, ZLIKovci bodo dirkali v Novigradu …

CAA in e-kolesa

Stališče Združenja planinskih organizacij alpskega loka (CAA) do električnih koles in koles z električno podporo. Kakšno je njihovo mnenje, preberi na ktk.pzs.si

Kradli Giante

V noči s četrtka na petek so nepridipravi vlomili v eno izmed trgovin, ki prodaja kolesa znamke Giant in odtujili 5 koles, od tega 4 električna. Oči na peclje za sledeče modele: Giant Full-E 1 SX Medium, Giant Full-E 1.5 XL, Giant Dirt-E Pro 1 Large, Giant Dirt-E Pro 2 Medium, Giant Trance Advanced 1 M. Vsa kolesa so modelnega leta 2018.

Uvodna fotografija giant-bicycles.com

Unior Devinci

Nova ekipa in nova spletna stran. Da boš na tekočem. Klikni na uniordevinci.com

{loadposition inside}

ZLIK

V nedeljo 18. februarja bo na sporedu sedma dirka Giant mtb Zimske Lige Istre in Kvarnerja. Tokrat se bodo ZLIKovci ustavili v Novigradu. 

Špan išče

prodajnega svetovalca za kolesarski program. Razpis najdeš na span.si

Bajkafest 2018

Bajkafest bo razveseljeval tudi v tretje! Letos 12. maja. Več informacij najdeš na bajkafest.si

Mitas 4 Islands

Si želiš na dirko po štirih otokih, ampak ne bi tekmoval? Potem postani prostovoljec in pomagaj pri organizaciji največje etapne dirke v tem koncu evrope. Informacije najdeš na adriabike.hr.

Melo Velo

Zabavna šola gorskega kolesarjenja bo 14. in 15. aprila v mtb skill parku Zverinice

Fumić

… in Valamar Hotels & Resort od sedaj naprej z roko v roki. Eden najbolj prepoznavnih tekmovalcev v olimpijskem krosu Manuel Fumić je postal eden izmed kolesarskih promotorjev hotelske verige Valamar.

Sledite nam