Freestyle zaposluje 2
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
18. maja 2016

Rajd z novo spletno stranjo, novi Bicikel, maraton Crikvenica, Funsports testni dnevi, 4x Winterberg, enduro serija na Hrvaškem, Rdeči kavelj na Retro rats, pump v Gorenji vasi, Z biciklom naokoli, Valamar Terra magica, Bajk kuhna v Mariboru, sejem rabljenih koles in rožnati kolesarski vikend.

KD Rajd

Kolesarsko društvo Rajd se ponaša z novo, mnogih informacij bogatejšo spletno stranjo. Poglej, če ti je všeč. Stran je sedaj tudi v angleškem jeziku!

Naslovna fotografija je z Rajdove nove spletne strani.

XCM Crikvenica

Na gorskokolesarskem maratonu v Crikvenici, le ta je štel tudi za hrvaško državno prvenstvo, je zmagal Boštjan Hribovšek (Calcit), ki je po dobrih treh urah dirkanja za le dve minuti prehiel Jureta Belaka (Energijateam.com), tretji je bil Đani Simčić, ki je postal tudi hrvaški prvak v maratonu. Med veterani pa je Marko Fržop po prihodu iz Južne Afrike še našel toliko moči, da je za 8 sekund premagal Mitjo Černeta (Deš Fleš). Rezultati na strani hrvaške kolesarske zveze. Poročilo najdeš tukaj.

Funsports

Od srede 25. maja do sobote 28. maja, Scalpel-Si DEMO teden. Vsak dan ob 16. uri pred trgovino Funsports v Ljubljani. Dodatne informacije prebereš na tem mestu.

{loadposition inside}

Revija Bicikel

Izšla je nova številka revije Bicikel, maj – junij. Veliko tudi za gorske kolesarje. Naj izdamo nekaj zanimivih: Novi C-dale Scalpel, poročilo o novostih iz Garde, pa Specijev Camber in Rose Tusker. No, in še daljši prispevek o motoriziranih kolesih. Bicikel

4X Pro Tour Winterberg

Zmaga v roke Tomašu Slaviku, Urban Rotnik pa na deseto mesto. Mitja Ergaver se je prebil do 18. mesta, Matija Stupar pa je bil 28. (vsi trije KK Črn Trn). Rezultate si oglej tukaj. Krajši video pa na tem mestu.

Enduro Hrvaška

Pri naših južnih sosedih je na vidiku enduro serija. Vključevala bo pet dirk, datumi še niso znani. Več si lahko prebereš na Biker.hr.

Rdeči kavelj

Bor Čeh še na blogu Retro rats o svoji dogodivščini imenovani Red Hook Crit. Kriteriju v Brooklynu, o čemer smo pisali tudi na mtb.si.

Rabac

Ta vikend ne pozabi Valamar Terra magica! Relacijska dirka na 20 kilometrov ter maraton v dolžini 30, 50 ali 70 kilometrov. Informacije tukaj.

Rožnati kolesarski vikend

V Savinjski dolini bo 2. julija potekala kolesarska avantura za dekleta, mame, babice … Preberi in se pridruži. Ne pozabi pa na kos roza oblačila.

Z biciklom naokoli

Saška Bellian in Przemek Duszynski sta se s kolesi odpravila na svojo najdaljšo avanturo. Trenutno spoznavata Škotsko. Več na Saškinem blogu.

Gorenja vas

to soboto (21. maj) dobi kolesarski poligon, oziroma pump track. Uradna odvoritev ob enajsti uri. Več si preberi na njihovem družabnem profilu.

Bajk kuhna

Vsak četrtek med 16. in 20. uro v Mariboru, v okviru Mariborske Kolesarske Mreže. Preberi.

Sejem rabljenih koles

V Tolminu, v Soča Bike Centru, v soboto 21. maja. Več informacij najdeš tukaj.

Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam