27. februarja 2013

V petek prijave za Enduro 3 camini, zagnani spletni strani za DH Javor in DH Lošinj. Pe še: malce nestabilen datum DP v spustu na Pohorju, Kiko športnik Kanala in BMX za seniorje.

V petek prijave za 3 raufnke
Prijave za prvo preizkušnjo enduro serij Triveneta in SloEnduro, Enduro 3 camini, se odprejo ta petek, 1. marca. Dirka bo 7. aprila. 360mtb.org

Namesto uvodne fotografije videz štartne številke za Enduro 3 camini. Damo še za slovenske dirke Italijanom številke delat?

DH Lošinj in DH Javor na spletu
Fantje iz MTB kluba Trbovlje so te dni zagnali spletni strani svojih dveh prireditev, ki si bosta sledili v dveh zaporednih vikendih v aprilu.
Domiselno: obe domeni vodita na skupno uvodno stran. Čudno: za datum prireditve se moraš prebiti do tretjega nivoja strani.
6. april – www.dhjavor.netTema na Tabli
12.-14. april – www.dhlosinj.netTema na Tabli

Kdaj bo zdaj to DH DP?
Z datumom državnega prvenstva v spustu na Mariborskem Pohorju je nekaj zmede. Po različnih virih smo tudi mi dvakrat objavili različnega. Zaenkrat drži 13. in 14. julij, a se utegne spremeniti. Izveš pri nas.

Kiko športnik Kanala
Kristjan Medvešček si je z lanskim 6. mestom na EP v 4X in naslovom državnega prvaka v isti disciplini prislužil dovolj glasov še za naslov športnika občine Kanal za leto 2012. Več v fotogaleriji Mitje Madona

BMX za starejše občane
Ljubljanski “indoor” park Urban Roof ima po novem ob ponedeljkih od 20. ure do 21.30 termin za “starejše občane” na kolesih BMX. Skupina je sestavljena iz gorskih kolesarjev nad 30. letom. Če te matra, se pridruži! Več v temi na Tabli

Sledite nam