Occupy Samobor Segment21
17. junija 2020

Skoraj 300 udeležencev na skrajšanem hrvaškem maratonu, napovedujemo otvoritev parka Kotečnik, kamp Vida Peršaka, mariborsko šolo za otroke, po poteh Erazma Predjamskega, Urban Džem v Roofu in prvi dve vaji tehničnega poligona za mlade v SloXcupu.

Occupy Samobor

Sobotni maraton v Samoboru na Hrvaškem je na skrajšani 40 km trasi dobil Gregor Dimic (Energijateam.com) pred Matejem Lovšetom in Silvijem Tomcem, med ženskami pa Teodora Savić Popović. V mlajši veteranski kategoriji je zmagal Mitja Tancik, v starejši pa Iztok Kuret. Skoraj 300 udeležencev! Poroča mtb.hr.

Naslednji dogodek Segment21 bo “The Capital” na zagrebški Medvednici 4. julija. Hvala, ker ste enkrat napisali tudi s številko, ne le “srpanj” ;).

Naslovna fotografija segment21.cc, s št. 405 je sredi nje Iztok Kuret.

Otvoritev v Libojah

Bike park Kotečnik v Libojah “mehko” odprejo v soboto 4. julija! Dogodek na Facebooku. Kaj je “gverk” in zakaj ne odprejo “na hard”, pa ne vemo.

Vidov kamp na Ravnah

Kamp Vida Peršaka bo na Ravnah na Koroškem potekal od 27. do 29. julija. Po več informacij greš na www.facebook.com/persakkamp.

Mariborska MTB šola za otroke

Spank šola, mariborska šola športa za otroke, v sodelovanju z Gibalnico HopHop začenja z MTB šolo, ki bo potekala na novem otroškem poligonu Bike parka Pohorje. Prva skupina že od te sobote!

Po poteh Erazma Predjamskega

Tudi kolesarjenje (ali maratonček) po poteh Erazma Predjamskega – za Erazmovo rokavico, ima svoj datum. V Belskem se dobimo v soboto 5. septembra. Že trinajstič. erazem.kombinat.si

Tehnični poligon

Nova pravila pokala v krosu SloXcup za mlade dobivajo podobo. Prijavim.se je objavil prvi dve vaji tehničnega poligona: vožnja po deski in vožnja brez rok.

Urban Džem v Roofu

Če za spremembo enkrat ne bi bili usrani od prahu ali blata, vas Urban Roof vabi na Urban Džem to soboto, 20. junija. Rolke, BMX, didžeji in MC-ji, grafiti, ples … Dogodek na Facebooku.

Sledite nam