15. novembra 2017

Ta vikend ne pozabi na 3. dirko v ciklokrosu, naslednjega pa vabi SloEnduro. Ta vikend lahko izbiraš še med Grožnjanom ali dirko zimske lige v Dalmaciji. Te zanima delo serviserja ali bi samo izvedel, kaj je v novem Biciklu? … Tahitre!

CX Loka

Pokal Slovenije v ciklokrosu se nadaljuje. V nedeljo 19. novembra bo na sporedu 3. dirka. Vreme je zagotovljeno, proga v stari vojašnici v Škofji Loki pa že čaka. Prijave na prijavim.se, ostale informacije pa na facebooku

SloEnduro gala 2017

V soboto 25. novembra zopet v Hiši ladih v Ajdovščini. Podelitev priznanj najboljšim v minuli sezoni serij SloEnduro in SloEnduro 4Fun. Dodatne informacije na sloenduro.com.

Naslovno fotografijo smo si sposodili na strani sloenduro.com. 

MTB vikend v Grožnjanu

Še je čas, da si ta vikend vzameš prosto in odbržiš v Grožnjan na “Party in the woods” vikend. Med 17. in 19. novembrom v organizaciji Zverinic in MTB Galaxy. Klik

{loadposition inside}

Novi Bicikel

Sveža številka kolesarske revije za meseca november in december gorskim kolesarjem prinaša naslednje tematike: Intervju z brati Žabjek, kolumno Andreja Žigona, fotoreportažo z Azorov ter predstavitve koles Pivot Shuttle, Norco Fluid HT in Scott Speedster CX 10. Kolesarske vsebine je seveda veliko več!

Serviser, kje si?

Trgovina Grašca v Križah za prihajajočo sezono išče nove moči. Predvsem v kolesarskem servisu. Če te zanima, potem klikni na njihov facebook profil. 

Simonova diagonala

Simon Eržen je prekolesaril 3200 kilometrov po azijski diagonali. Vietnam, Laos, Kambodža in Tajska. Kolesarska avantura je trajala 30 dni in je seveda, kot smo že poročali, nosila dobrodelno noto! Več si preberi na 24ur.com ali obišči spletno stran bikingtheglobe.net.  

Prednovoletno druženje

Kmalu boš na mtb.si lahko prebral nekaj o prednovoletnem kolesarskem druženju z našo ekipo. Zanimivo bo. 

Energijateam.com

Domžalski klub je uspešno zaključil sezono. Pobrali so ogromno priznanj in gredo še bolj delovni in motivirani v sezono 2018. Novička iz ljubljanskega Koloseja na energijateam.com

Calcit Bike Team

Zopet najboljši klub v Sloveniji, so zapisali na spletni strani kamniškega kluba. V nedeljo so se v Koloseju veselili nagrad in priznanj članov kluba in prepričljivo zmagali v skupnem seštevku, saj so zbrali skoraj neverjetnih 62042 točk. 

Športna zveza Velenje

Tudi na velenjskem koncu se lahko veselijo uspehov mladih BMX tekmovalcev v sezoni 2017. Kratko poročilo in pohvale Luka in Jaka Supić ter Mai Pokleka. 

KK Črn trn

Podelitev OGK v ljubljanskem Koloseju in kratek zapis na facebooku KK Črn trn

KK Bula

Uspešna sezona v pokalu B4X. Aneja Đurinek druga med ženskami, Aleksander Kavaš pa prvi v kategoriji elite. Več na KK BULA.

Bosanska kolesarska pot

Tako imenovana Ćiro staza, ki vodi od Dubrovnika do Mostarja, je pristala v časniku The Guardian. Reportažo si lahko prebereš na 24sedam.com

4. krog Zimske lige Dalmacije

2. MTB maraton Uhvati Kairosa bo na sporedu 19. novembra. Vse informacije in prijave najdeš na xczld.info.

Tradicionalni novoletni vzpon

1. januarja bo zopet kolesarski vzpon na Brnico. Tokrat bo tretji po vrsti. Morda te pa prepriča ta pravi kolesarski izziv za vstop v novo leto. Več izveš na facebooku.

Sledite nam