29. januarja 2020

Nove lopate (in stroji) v Divjini, zaključek hrvaške CX lige, Čiker MTB v Mahu, poletni kamp Flow ramps, XCO Lošinj, nova enduro.si in ponuda za mariborski pumptrack.

BATT v Divjini

BATT Crew, graditeljska ekipa, najbolj znana po gradnji in dogodku FlatOut Days v Bike parku Ljubljana v ljubljanskem Podutiku, so objavili, da prevzemajo gradnjo in “manikuro” objektov v tržiškem parku Divjina. Hmmm … FlatOut Days Divjina?

Monika Batt je narisala novi logotip (naslovna fotografija).

BATT Crew facebook @battcrew in instagram @battcrew
#divjina facebook @divjina.dirt.park in instagram @dirtparkdivjina

CX liga

Hrvaška ciklokros liga se je zaključila v Zagrebu z 10. dirko. Končna razvrstitev na prijavim.se

Čiker MTB v Mahu

Mah MTB nocoj v okrepčevalnico Mah v Škofji Loki vabi s predavanjem o 10-dnevni srbsko-črnogorski avanturi Čiker MTB. Boštjan bo povedal o lanski izkušnji. Dogodek na FB.

{loadposition inside}

Poletni kamp Flow ramps

Ni prezgodaj za načrtovanje poletja za vaše nadobudneže. Poletni kamp Flow ramps v kampu Menina, ki vključuje različme športne dejavnosti vključno z BMX-om, bo potekal od 28. junija do 3. julija. flowramps.com

XCO Lošinj

Svetovni pokal v spustu in etapa dirke 4 Islands jim nista dovolj. Na Lošinju bodo sredi maja gostili še dirko v krosu. Zaenkrat toliko na visitlosinj.hr (pa enega nenavadnega manekena so našli za fotografijo).

Nova enduro.si

Najprej nova štalca, potem še spletna stran, so si rekli pri koroški trgovini Enduro. Nova stran na že znanem naslovu enduro.si.

Kdaj pumptrack v Mariboru?

Bravo “Lista Mladih. Povezujemo” v mariborskem mestnem svetu za pobudo za pravi, velik asfaltiran pumptrack v Mariboru. Saj ni prva, morda pa je prava v pravem trenutku. Prispevek Net TV:

Sledite nam