batt crew pumptrack pesnica
24. novembra 2021

Z gradbišč BATT Crew in Alianse, v nedeljski prvi ciklokros sezone, poročilo CX liga Sisak, downhill na filofaksu in Franetova sezona.

Sveži pumptracki, sveži pumptracki!

Pumptrack, ki ga BATT Crew gradi v Pesnici (na naslovni fotografiji), smo omenili že prešnji teden, nato pa ugotovili, da bi utegnil postati največji v Sloveniji! Tako velik, da ne gre na fotografijo. Projekt so namreč malce razširili, čakamo končne mere. Dotlej vodi Kolopark Fužine (zemljišče 2000 m2, vozna površina 700 m2). @battcrew

In še novo v blogu Alliance ASE: o zaključeni gradnji pumptracka v Ilirski Bistrici in v Donji Stubici na Hrvaškem. Začeli pa so z gradnjo v Kozini, na Škofljici ter v Ljubljani, kjer bo nov pumptrack stal v novi soseski.

Ciklokros Dolenjske Toplice

V nedeljo pa v Dolenjskih Toplicah prva dirka domačega ciklokros pokala. Prijave na prijavim.se.

CX liga Sisak

Hrvaška CX liga pa se je tudi s slovenskimi udeleženci začela v Sisku. Dve slovenski zmagi in še ena za slovenski klub. Poroča mtb.hr.

DH na filofaksu

Malo nenavaden prostor za “downhill”, a nič ne de. V galeriji Peti štuk v prostorih ljubljanske Filozofske fakultete razstavlja fotograf Klemen Humar. Razstava z naslovom Čez drn in strn bo na ogled do 5. januarja. www.ff.uni-lj.si

Brzi Frane

O sezoni mladega hrvaškega prvaka v spustu (in enduru) Franeta Medića iz Bribirja nad Crikvenico in Novim Vinodolskim piše tunera.info.

Prejšnje Tahitre

Sledite nam