bike park Rabac
3. marca 2021

Bike park in Bike center Rabac na novi strani, Stone Lust 100 čez manj kot dva tedna, odstop generalnega sekretarja KZS, Mercedes-Benz Vans še vedno pokrovitelj svetovnega pokala.

Rabac na spletu

Bike center Rabac – to je tista “baza” v obmorskem MTB raju Rabcu, kjer vam popravijo kolo, kjer lahko tu kaj kupite, od zračnice do kolesa, pa kolo tudi najamete, nudijo pa tudi vodenje in transferje – ima novo spletno stran na naslovu bike4you.hr. To je hkrati tudi uradna stran parka oziroma sistema urejenih poti. Zdaj jih lahko končno preštejemo – skupaj z dvema pumptrackoma jih je 18!

Naslovna fotografija Bike center Rabac

Stone Lust 100!

Prihajajoči vikend bi bil čas za Kras kros, a so ga žal že pred časom odpovedali. Stone Lust 100, (precej manjša) nepodprta preizkušnja po Krasu, pa bo in sicer v nedeljo, 14. marca. Vendar le za povabljene – prvi korak, da prideš mednje, je ta, da napišeš sporočilo Primožu Gulinu na email ali pa na Facebooku.

Odstop generalnega

Prijavim.se sporoča, da jih je Kolesarska zveza obvestila o odstopu generalnega sekretarja Aleša Kalana. Nas sicer ni. Ampak zaplet na KZS se s tem bojda šele začenja. Kdaj bo naprimer volilna skupščina?

MB V-Class še naprej na čelu svetovnega pokala

Mercedes-Benz bo s svojimi kombiniranimi vozili še naprej glavni pokrovitelj svetovnega pokala v gorskem kolesarstvu, sporočajo z Mednarodne kolesarske zveze (UCI). Hkrati je Mercedes-Benz Vans postal tudi eden pokroviteljev svetovnega prvenstva v gorskem kolesarstvu. Ker ne omenjajo, za koliko let, sklepamo, da le za letos. uci.org

Sledite nam