bike park Rabac
Freestyle zaposli
Wheelbase Devil's trails Trgovina Ride Freestyle Giant
3. marca 2021

Bike park in Bike center Rabac na novi strani, Stone Lust 100 čez manj kot dva tedna, odstop generalnega sekretarja KZS, Mercedes-Benz Vans še vedno pokrovitelj svetovnega pokala.

Rabac na spletu

Bike center Rabac – to je tista “baza” v obmorskem MTB raju Rabcu, kjer vam popravijo kolo, kjer lahko tu kaj kupite, od zračnice do kolesa, pa kolo tudi najamete, nudijo pa tudi vodenje in transferje – ima novo spletno stran na naslovu bike4you.hr. To je hkrati tudi uradna stran parka oziroma sistema urejenih poti. Zdaj jih lahko končno preštejemo – skupaj z dvema pumptrackoma jih je 18!

Naslovna fotografija Bike center Rabac

Stone Lust 100!

Prihajajoči vikend bi bil čas za Kras kros, a so ga žal že pred časom odpovedali. Stone Lust 100, (precej manjša) nepodprta preizkušnja po Krasu, pa bo in sicer v nedeljo, 14. marca. Vendar le za povabljene – prvi korak, da prideš mednje, je ta, da napišeš sporočilo Primožu Gulinu na email ali pa na Facebooku.

Odstop generalnega

Prijavim.se sporoča, da jih je Kolesarska zveza obvestila o odstopu generalnega sekretarja Aleša Kalana. Nas sicer ni. Ampak zaplet na KZS se s tem bojda šele začenja. Kdaj bo naprimer volilna skupščina?

MB V-Class še naprej na čelu svetovnega pokala

Mercedes-Benz bo s svojimi kombiniranimi vozili še naprej glavni pokrovitelj svetovnega pokala v gorskem kolesarstvu, sporočajo z Mednarodne kolesarske zveze (UCI). Hkrati je Mercedes-Benz Vans postal tudi eden pokroviteljev svetovnega prvenstva v gorskem kolesarstvu. Ker ne omenjajo, za koliko let, sklepamo, da le za letos. uci.org

<DH Sljeme
Freestyle Giant Wheelbase Trgovina Ride Devil's trails
Sledite nam