Kolesarska zveza Slovenije
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
20. januarja 2021

Naslovna je z reprezentančnih priprav, Klemenčič v Ekipi, Govekar v avstrijski cestni ekipi, 50 milijonov za gorske centre, hrvaški koledar in služba na Fužinah.

Kras krosa ne bo

Prva prireditev domačega koledarja, Kras kros s štartom in ciljem v Mirnu, ki je bil razpisan za 7. marec, je zaradi podaljšanja epidemije odpovedan. Se vidimo v 2022. kraskros.com

Z naslovne fotografije

Le toliko, da veste, da so reprezentantje v krosu Teo Pečnik, Rok Naglič, Blaž Žle, Tanja Žakelj in Jakob Klemenčič ter selektor Matjaž Budin na pripravah na Obali. Z razlogom vsi izven svojih statističnih regij. Pa da ima Kolesarska zveza Slovenije nove šotore. Foto KZS.


Jakob Klemenčič v Ekipi

Jakob Klemenčič v intervjuju na strani športnega časnika Ekipa. Jakob se letos seli med mlajše člane do 23 let.

Matevž Govekar v Avstrijo

Matevž Govekar, Jakobov le malce starejši kolega iz MBK Črni Vrh, pa bo na cesti vrtel pedale za avstrijsko celinsko ekipo Tirol KTM Cycling Team. Že zadnji dve sezoni je cestne izkušnje nabiral pri domači ekipi mebloJOGI.

50 milijonov za gorske centre

O temle bomo poleti še pisali: junija Ministrstvo za gorspodarski razvoj in tehnologijo objavi razpis za 50 milijonov evrov za prestrukturiranje in razvoj slovenskih gorskih centrov – za zagotovitev celoletnega dostopa do gorskih centrov in izvajanja turistične dejavnosti skozi celo leto. gov.si

Od siječnja (prodinca) do listopada (vinotoka)

MTB koledar na strani hrvaške kolesarske zveze se polni. Oglejte si ga na mtb.hr, prevode za hrvaške mesece pa tukaj.

Služba na Fužinah

Bičikleto na ljubljanskih Fužinah zaposli serviserja/pomočnika pri prodaji. Več na njihovi Facebook strani (okej, a je to nek fu𝚣́inski font?).

Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam