pumptrack Brežice
30. decembra 2020

Najnovejši ukrepi, Monika Hrastnik in Jan Markič v intervjujih, pumptrack Brežice asfaltiran, zimska oblačila in obutev, Pinkbike o slovensko-kanadski ločitvi, VEB Company zaposli, 2020 na Hrvaškem in BL na italijanskem Master Crossu.

Ukrepi na dan sreda, 30. decembra, popoldan

Po najnovejšem odloku vlade se športne trgovine še ne odprejo v torek, 5. januarja, temveč najprej v čertrtek, 7. januarja. Uradni list

Nismo čisto prepričani, na katero izjemo se izvlečejo kolesarski servisi, a lahko računamo, da bodo številni še naprej opravljali storitve.

Dovoljeno je prehajanje meja med občinami znotraj statistične regije, kjer imate prebivališče, za namen izvajanja individualnih športnih aktivnosti ali gibanja v naravnem okolju izven naselij. Torej lahko svojo kolesarsko turo podaljšaš čez meje občine ali jo tudi začneš izven občine prebivališča, potem ko si se na izhodišče pripeljal z avtomobilom. Uradni list

Gora ni nora: Monika Hrastnik

Naša najboljša tekmovalka v spustu (in tretja na SP!) gostuje v intervjuju na gremovhribe.si. Tudi o planinarjenju.

Jan Markič: Največji izziv mi je tekmovati z najboljšimi

V intervjuju gotovo izveš kaj novega o lanskem državnem prvaku in letošnjem podprvaku v enduru iz kluba ŠKTD Avče. Beri na mojaobcina.si.

Brežice bodo pumpale!

Pred božičem je fantom iz Alliance ASE uspelo dokončati pumptrack v Brežicah. Minus zatravitev in oznake ampak nič ne de. Na Instagramu.

Naslovna fotografija Alliance ASE

MTB pozimi

Na Red Bullovi strani so zbrali nasvete za oblačenje in obuvanje za kolesarjenje v zimskih razmerah. Beri na redbull.com/si-sl.

“Parting Ways”

O ločitvi Uniorja in Devincija izčrpno na največji svetovni mtb strani, ne le sporočilo za medije. Beri na pinkbike.com.

VEB Company zaposli

Trgovina z Litijske ceste v Ljubljani zaposli kolesarja/kolesarko za pomoč pri prodaji in v servisu. Več na www.veb-company.si/zaposlitev.

2020 na Hrvaškem in na mtb.hr

Na naši sestrski hrvaški strani so zbrali najpomembnejše gorskokolesarske dogodke pri naših južnih sosedih. Dodali so še 5 najbolj branih objav. Beri na mtb.hr.

Bojči na Master Crossu

Celjskega veterana Bojana Ločnikarja so zasrbele noge, zato je minuli konec tedna skočil v Italijo in v San Fioru (Treviso) nastopil na močni dirki ciklokros serije SMP Master Cross. V dirki veteranskih kategorij master 4 in 5 je zasedel 5. mesto. Vrstni redi.

Sledite nam