Žan Pirš, Austrian Gravity Series
26. avgusta 2020

Žan Pirš zmagovalec avstrijske DH serije, razpis Golovec trails SloEnduro, Filipov nasvet za Goni Pony, maraton Krk’n’Roll, o pasteh za kolesarje, dve z runda.si, kočevski turizem in Regina.

Pirš zmagovalec seštevka serije Austrian Gravity

Avstrijska serija v spustu Auner Austrian Gravity Series se je minuli konec tedna zaključila v parku Königsberg nad Hollensteinom v Spodnji Avstriji. V soboto je David Trummer za 7 stotink ugnal Andreasa Kolba, Aleš Virtič (Bikestore.cc) je bil 5. (+4,24). Pri mladincih je bil Žan Pirš drugi, Marko Niemiz (oba Sinter Brakes Team) pa tretji.

Nedeljsko četrto in zadnjo dirko serije, ki bi bila hkrati tudi avstrijsko prvenstvo, so morali zaradi razmočene proge žal odpovedati. Prvenstvo bodo poskušali nadomestiti drugje, finalne dirke serije pa ne, tako da je serija zaključena. Žan Pirš je postal skupni zmagovalec med mladinci!

Poročila, vrstni redi, fotografije … na lines-mag.at.

Naslovna fotografija: Žan Pirš, Königsberg, foto Friedrich Simon Kugi @fskugi.

Razpis Golovec trail enduro

Objavljen je razpis za enduro dirko Golovec Trails iz serije SloEnduro 4Fun, ki bo 20. septembra v okviru festivala Ljubljana MTB vikend. Prijave se odprejo 1. septembra. www.sloenduro.com

Filipov spontani trening za Red Bull Goni Pony

Še dober teden do Red Bull Goni Pony! Filip Flisar “trenira”, ima pa svoj zelo poseben nasvet … Beri na redbull.com.

Krk’n’Rollanje

Za vse, ki pogrešate maratone: Krk’n’Roll (na otoku Cresu, seveda … saj ne) iz serije Adria Bike bo 26. septembra. Več na adriabike.hr.

Lovci na kolesarje

MMC RTV SLO o nastavljanju pasti kolesarjem (v resnici pogosto motoristom, ulovijo pa se tudi kolesarji). Na rtvslo.si.

Na Rundi

Matej jih je spet par razdrl na Runda.si. Naprimer intervju Vštric z Nežo Peterco ali pa reportažo z makadamkanja na Krvavec in vse do Zvoha.

Poletni turizem na Kočevskem

Kočevski turizem in prispevek MTB-ja v Slovenski kroniki TV Slovenije. Le kako niso našli drugih turistov kot Igorja in Janeza?! 😀 Glej na 4d.rtvslo.si.

Spoznaj Regino

Trboveljska gorska kolesarka Regina Janc, TK vodnica, dejavna pri STKP in Cilenca trails, v intervjuju na strani Zavoda za mladino in šport Trbovlje. Beri na zmst.si.

Sledite nam