30. decembra 2015

… z Enduro Mountainbike Magazinom, novomeški CX, sobotni Stone Lust, Freestyle zaposluje, koledar Superendura, gorski reševalci in praznične ture.

Enduro Mountainbike Magazine čez Slovenijo

Reportaža o skoraj tedenskem prečenju Slovenije. Kaj so doživeli in kje jih je vodila pot prebereš (žal le v nemški verziji) na enduro-mtb.com.

Avtor uvodne fotografije Daniel Oberauner

CX Novo Mesto

Na zadnjem letošnjem ciklokrosu je zmagal Giant Alpecinov Luka Mezgec, ki po novem letu odhaja k Orici Green Edge. Na drugem in tretjem mestu sta se zvrstila David Per (Adria Mobil) in Marko Kump, ki se poslavlja od novomeškega kluba in se seli v ekipo Lampre-Merida. Obsežna reportaža in fotogalerija na prijavim.se.

{loadposition inside}

Stone Lust prvič

Na blogu Marka Šajna najdeš obsežno fotogalerijo celotne sobotne dogodivščine. Beri na www.cognitive-state.com

Stone Lust drugič

Svojo izkušnjo je na blogu RetroRats opisal tudi Bor. RetroRats zapis tukaj.

Freestyle

Iščejo se prodajalci za vse tri trgovine Freestyle (Maribor, Celje, Ljubljana). Pričetek dela s prvim februarjem, oziroma prvim marcem. Možnost redne zaposlitve. Piši na email

Superenduro

Znan je koledar italjanske serije Superenduro. Začne se 20. marca v toskanski Massi Marittimi. Prav blizu Sloveniji ne pride. Vse datume najdeš na www.superenduromtb.com

Gorska reševalna

Ni kolesarska, je pa vsekakor koristna. Kako reševalcem pocedati, kje smo? Preberi na siol.net

 

Praznične ture

Vreme jim je prijazno. V nedeljo se je petdeseterica udeležila obalne “pobožične” (fotografija spodaj), danes v okolici Nove Gorice furajo na silvestrski.

Sledite nam