Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
27. novembra 2019

… že pred božičem! CX liga 5 Sisak s Kuretom na vrhu, Dalmatinci na otoku Čiovo, anketa Turizma Ljubljana, intervju o dopingu, predavanje o prečenju Skalnega gorovja in nagrade za spletno trgovino Extreme Vital.

19. predbožična!

Tradicionalna XIX. predbožična tura bo v soboto 21. decembra. Zbor v Hrastovljah ob 9:24. Dobrih 30 km kolesarjenja, vreme bo ob vsaki turi. 😉 Tema na Tabli

CX liga, petič

Peto dirko hrvaške ciklokros lige je v nedeljo v Sisku odbil Viktor Potočki, Hrvat v ekipi Ljubljana Gusto Santic, pri ženskah pa Ema Filipović. V kategoriji starejših od 40 let pa je zmagal Iztok Kuret (KD Alpe Sis). Več v poročilu na prijavim.se. Liga se nadaljuje že to nedeljo v Pušći – takoj za mejo pri Dobovi!

Naslovna fotografija: Izo Kuret, foto Klemen Čepirlo

Anketa

Predvsem za ne-Ljubljančane, saj sta jo Goodplace in Aliansa pripravila za naročnika Turizem Ljubljana. Ni dolga, štartaš tukaj.

{loadposition inside}

XCZLD Čiovo

Na nedeljski peti dirki zimske lige Dalmacije v Žednom na otoku Čiovu je nastopilo kat 141 kolesark in kolesarjem, najhitrejša sta bila Josip Toljan in Antea Kaleb. Poroča mtb.hr.

Čez Skalno gorovje

Predavanje Marjana Moderca o prečenju Skalnega gorovja v S. Ameriki bo v petek 29. novembra z začetkom ob 20. uri v Mladinskem centru Vrtojba. Brezplačno. Dogodek na FB.

Anti-doping

Lovro Žiberna, farmakolog, uradnik za kontrolo dopinga pri SloADo in kolesarski sodnik, v zanimivem intervjuju na SiOLovem Sportalu. Beri na siol.net.

Ekstremna spletna trgovina

Trgovina Extreme Vital je zopet trgala na tekmovanju Spletni trgovec leta. S svojo spletno trgovino so osvojili dve nagradi. Več in pogovor z vodjem marketinga in spleta Alešen Justinom na smind.si.

Freestyle zaposluje 2
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam