10. januarja 2017

V nedeljo 15. januarja! Dve dirki, dve prizorišči in dve disciplini.

Ljubitelji ciklokrosa se bodo podali na zadnjo dirko letošnjega pokala, ki bo v Orehovljah. Zimskoligaši pa se bodo nedaleč stran od Grobnika pomerili na 4. dirki zimske lige Istre in Kvarnerja.

ZLIK – Dražice

Ker jo je ZLIKovcem novembra zagodlo vreme in so bili prisiljeni odpovedati dve dirki, se v nedeljo 15. januarja vrača tista, ki bi morala biti na sporedu 20. novembra – nesojeno 2. kolo v Dražicah. Prireditelj je BK Grobnik.

Na dirko se lahko prijaviš na prijavim.se, več informacij pa najdeš na facebooku MTB ZLIK – Dražice.

ZLIKovci so že nekaj časa dostopni tudi na spletu. Reportaže preteklih dirk in rezultate si lahko ogledaš na mtbzlik.wixsite.com

Za lažjo orientacijo poti do prizorišča naj ti pomaga ta fotografija.

Zadnji ciklokros v sezoni 2016/17

KK Pantal, ki je organiziral prvo dirko v aktualni ciklokros sezoni, je tudi prireditelj zadnje dirke v seriji, ki bo v nedeljo 15. januarja. Dirka se bo odvijala v Orehovljah naselju občine Miren.

Na dirko se lahko prijaviš na prijavim.se, razpis si lahko prebereš tukaj, če si želiš še dodatnih informacij, obišči facebook.

Pozor! Glavni pokrovitelj dirke Pantal bo vsem, ki še nimate veljavne licence z letnico 2017, poravnal stroške članstva KZS. Tako bo vsem omogočil nastop v skladu s pravili Kolesarske zveze Slovenije. 

Ogled trase s KK Pantal

Preberi še:
ZLIK: Sikošek najhitrejši v šijanskem gozdu
CX Črne njive: Zmaga v Tuš, stopničke zapolnil Pici Bici

Sledite nam