8. novembra 2019

Jaka Hartman v velikem intervjuju. Fotogalerija svetovnega prvenstva v singlespeedu. Mondraker, Specialized in še mnogo drugega. Že na prodajnih mestih.

Zadnja letošnja številka, že 91. po vrsti, še vedno na 100 straneh in še vedno za 4,9 evra, že na prodajnih policah. Tokrat zavita v folijo, saj se v njej skriva manjše darilce.

Za gorske kolesarje:

– Rubrika Fotolov je tokrat namenjena svetovnemu prvenstvu v singlespeedu, ki je prejšnji mesec potekalo v Kobaridu. Poslikal in tekstovno opremil je Grega Stopar.

Veliki intervju, ki je resnično vreden branja, z Jakom Hartmanom, gorskim kolesarjem, ki je že tretje leto razpet med Kanado in Slovenijo. Pod zanimiv pogovor se je podpisal Uroš Buh.

– Pod črto. Sezona 2019 v gorskem kolesarstvu. Letošnji mejniki na domači sceni. Od zagotovljene vozovnice za OI Tokio do največjih dveh spektaklov v gravitacijskih disciplinah: svetovni pokal v Mariboru in Flat Out Days v ljubljanskem kolesarskem parku.

Test dveh gorskih koles. Vladimir je vozil Mondrakerja Superfoxy Carbon R in Specialized Epic HT Expert.

Novosti iz Zreč. Nekaj novega orodja proizvajalca Unior.

– Si pozimi želiš kolesarjenja v Dalmaciji? Potem je reportaža Mateja Hartmana tisto, kar moraš obvezno prebrati.

Ostalo

Če te ne zanima cesta in specialke, si preberi članek o hujšanju. Na telo za zdravo teloa brez zdrave hrane ne bo šlo. Če se ti pozimi ne bo dalo pedal poganjati zunaj, si lahko omisliš trenažer in zraven gledaš TV. Predstavitev mašin’ce Elite Suito.

Sledite nam