Svetovni pokal, Lousã
28. oktobra 2020

Proga na Portugalskem je za skoraj vse tekmovalce popolna neznanka. Tokratni glavni akterji Wyn Masters, Bernard Kerr in John Lawlor.

Wynov sprehod …

Wynu se pred mikrofonom pridružijo: Aaron Gwin, Bernard Kerr, George Branningan, videograf Clay Porter, Brendog, Nina Hoffman, Dak “the bullet” Norton, fotograf Maddog Boris, Jure Žabjek, Troy Brosnan, Loris Vergier, Luca Shaw, Greg Minnaar, Tracey in Mick Hannah. Marsikaj zanimivega izveš.

Wyn Masters na Instagramu: @wynmasters.

… Bernardove pripetije

Bernard Kerr v svoj vlog vključi odhod od doma, prihod na Portugalsko, nastanitev v apartmaju, postavljanje šotora v boksih, krajše srečanje z Gregom Minnarjem, nekaj besed z Aaronom Gwinom, par vicev z Brendanom Faircloughom, debato z Wynom Mastersom in za konec pogovor s Stevom Peatom.

Bernard Kerr na Instagramu: @bernard_kerr.

… in izjave najboljših na Vital MTB

O čisto novi progi svetovnega pokala spregovorijo: Myriam Nicole, Greg Minnaar, Loic Bruni, Luca Shaw, Loris Vergier, Finn Iles, Remi Thirion, Matt Walker, Danny Hart in Gee Atherton. In na katerega izmed prizorišč jih spominja nova proga? Nekatere malce na Andoro, Geeja in Grega tudi na afriški Pietermaritzburg.

Danes so na sporedu prosti treningi in merjenje časov, jutri pa bo šlo zares. Na vrsti bodo predzadnje kvalifikacije svetovnega pokala v letu 2020.

Kakšno vreme čaka tekmovalce? Danes morda nekaj kapljic dežja in skromnih 18 stopinj, v četrtek in petek pa suho, sončno in do prijetnih 24 stopinj. Klik.

Preberi še

Svetovni pokal Lousã: Zadnji spustaški obračuni letos

Sledite nam