9. marca 2017

Prenovljena, mlada in polna energije. To je spustaška ekipa pod taktirko Kristjana Vrečka.

Nekoliko prenovljena Supersnurfova šestčlanska DH ekipa v sezono 2017 vstopa z novim opremljevalcem koles.

Ekipa 2017

Ekipo, ki jo vodi Kristjan Vreček, sestavljajo mladinci Nejc Avbelj, Jakob Markič, Žan Teskač (vsi trije U19), Erazem Kos (U15) ter Gabrijel Kemperl, ki bo tekmoval pri amaterjih in pomagal Kristjanu na dirkah ter organizaciji. Za formalnosti še naprej skrbita predsednik kluba Mitja Žnidaršič in direktor Boštjan Vižin.

Kje in kam v sezoni 2017

Ekipa bo nastopala na pokalnih dirkah v spustu Sloveniji in na Hrvaškem, na morebitnih mednarodnih dirkah na Balkanu, ter nekaterih dirkah evropske serije iXS. Tako kot v preteklih letih, tudi letos med poletnim premorom načrtujejo obisk francoskih kolesarskih parkov.

Vreček, ki letos prvič po desetih zaporednih sezonah ne bo odpeljal celotnega slovenskega pokala, dodaja: “Bistvo vsega je, da mladiči dobijo kilometrino, ki je potrebna, da se lahko kolesar razvije v dobrega spustaša. Hkrati si ogledajo nove kraje in dobijo nekoliko več širine, življenjskih izkušenj ter samostojnosti za nadaljnjo življensko pot. Zraven naj karseda uživajo, saj bo to na koncu en lep spomin!” 

{gallery}2017/170309_Supersnurf_staticne{/gallery}

Opremljevalci

Novo orožje ekipe so kolesa Specialized Demo. Ekipo podpirajo športna trgovina Extreme Vital, Specialized Adria, maziva / kozmetika WD-40 bike,
servis vzmetenja Air’n’Shox, obutev Five Ten ter prehrana VO2sport. Vrečka poleg omenjenih podpira še B-23 (Funn / Ethen). Ekipa se zahvaljuje tudi Urošu Kosu, ki je z donacijo poskrbel za servisno opremo ekipe.

Za video vsebino bo večinoma skrbel Kristjan. Z nasveti in občasno montažo mu bo pomagal izkušeni video maček Matej Lavka.

Ekipo lahko spremljaš na družbenih omrežjih twitter, Youtube, facebook in na spletni strani supersnurf.si.

Na naslovni fotografiji Vreček in mladiči, manjka Gabrijel Kemperl.

Avtor fotografij predsezonskih priprav, že na novih kolesih, je Miha Skrt

Ps. Predstavitveni video sledi!

Sledite nam