Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
3. maja 2016

Praznik dela v Kobaridu deloven. Živel singlespeed.

Ni kaj, prvomajski prazniki so pri trojnem S (Single Speed Slovenija) minili delovno in v pravem enoprestavniškem duhu, čeprav so marljivi organizatorji že zdavnaj prestavili nekaj prestav višje!

Uršula poroča:

Z motikami, grabljami, krampi, sekirami in žagami na ramah smo se zbrali na delovni akciji v Kobaridu. Po sredinem sneženju nas je pričakala pravljična kulisa v Kampu Rut, kjer se bo med 20. in 22. majem odvijalo evropsko prvenstvo z enoprestavniki. Pobeljen Krn, modro nebo, zeleni travniki in dehteč gozd. Vsi polni entuziazma smo se kot svinje v buče zapodili v gozd.


Razgledi zagotovljeni!

Po celodnevnem “but’n krampu” v naravi, smo trail seveda tudi odpeljali. In ja! Hud je kot poper, je rekel Dani. S tem smo se strinjali tudi ostali jezdeci in če ne bi imeli ušes, bi šla usta okoli glave.

Kres je zagorel, noč je imela svojo moč, letele so iskre, hkrati pa tudi ideje, kaj vse moramo še pripraviti do pričetka dogodka, da bo to res eden najbolj odštekanih in nepozabnih kolesarskih dogodkov pri nas in po vsej verjetnosti tudi širše.

Če še vedno ne veš, kakšen dogodek se pripravlja v Kobaridu, obišči facebook dogodek SSEC 2016SingleSpeed European Championship.


Če ga ni, se ga naredi! Most, seveda.

Želiš biti tudi ti del tridnevnega nepozabnega druženja s 300 kolesarji s skoraj celega sveta?

Prijaviš se lahko na ssec2016@gmail.com.

Štartnina za 3 nepozabne dni kolesarjenja in druženja je 85 EUR, kar vključuje 2 nočitvi v Kampu Rut, 2 večerji, 1 kosilo po dirki in še veliko, veliko več … Vsega pa seveda tudi ne smemo povedati!

Lepo vabljen(a)! Če zamudiš tokratni SSEC in se boš po dogodku tepel po glavi zaradi neudeležbe, naj ti prišepnemo, da bo naslednji večji SingleSpeed žur oktobra v Avstraliji.


Glavni pokrovitelj dogodka je:

{loadposition inside}

Ostali pokrovitelji:

www.ssec.si

Avtorji fotografij Uršula Kordiš, Urša Drofenik in Mitja Kamplet

Preberi še:
Na štiri oči z Danijem
SSEC 2016: Še 125 dni
SSEC 2016: Napovedujemo kobariško dogajanje, drugič
Si že na “singlspidu?”
SSEC 2016: Kobariška časovnica

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam