24. maja 2012

Danes, v četrtek 24. maja, ob 21. uri po našem času mtb film leta brezplačno na spletu. Ujemi ga v osmih urah na redbull.com/bike.

Danes od 21. ure po srednjeevropskem času bodo tisoči parov oči gorskih kolesarjev po vsem svetu namesto na pot pred seboj prilepljeni na računalniški zaslon. Čas bo za (brezplačno) spletno premiero gorskokolesarskega filma leta Strength in Numbers produkcije Anthill Films in Red Bull Media House.

Film smo pred kratkim premierno videli na platnu v Sloveniji, podobno je bilo v bajkersko razvitih državah drugod po svetu, večina ljubiteljev pa se je doslej naslajala le ob napovedniku, odlomkih in fotografijah iz filma.

Nocojšnja spletna premiera bo nekaj posebnega. Ob 21. uri se začne s klepetom v živo z ustvarjalci in zvezdniki filma. Sledilo bo predvajanje filma, ki ga bodo nato ponavljali do petih zjutraj po našem času (Evropejcem bo ustrezalo kar prvo ali morda drugo predvajanje …). Po tem filma ne bo več na spletu, lahko boste še kje ujeli kakšno projekcijo ali ga kupili na DVD/BluRayu oziroma v trgovini iTunes.

Klepet pred spletno premiero torej od 21. ure na www.redbull.com/bike oziroma natanko tukaj

www.anthillfilms.com/strengthinnumbers

Na uvodni fotografiji ga je Thomas Vanderham vdel med skali v Green Riverju v Utahu, ZDA. Foto Sterling Lorence/Red Bull Content Pool

Sledite nam