12. maja 2012

Za nami je slovenska premiera filma Strength in Numbers minulo sredo v Ljubljani, spletna premiera že konec meseca. Mnenje gledalcev in informacija o slovenskem filmu Switch.

Gorskokolesarski film leta, produkcija kanadske hiše Anthill in Red Bull Media House z naslovom Strength in Numbers, je na slovensko platno prvič prišel minulo sredo v ljubljanskem Centru Urban Roof.

Po mnenju vseh obiskovalcev je film izvrsten. Prinaša nekoliko drugačno zgodbo, ki se loteva lokalnih “rajderskih” scen od Kalifornije do Nepala, in nekaj res neverjetnega furanja.

Vsem, ki ste zamudili premiero, bo prav prišla spletna premiera na redbull.com/bike 24. maja, tik pred izdajo filma v iTunes.

Skejtpark pod Streho tokrat ni bil povsem napolnjen z gledalci, nekaj sedežev je ostalo prostih, tako da si prireditelj premiere Blaž Tomažin z izkupičkom ne bo mogel ravno privoščiti še enega jadranja ali si kupiti kakšnega novega kosa opreme za snemanje svojega filma Switch.

Smo pa iz Blaža po projekciji izvlekli nekaj o približnem času premiere njegovega filma. V videu na dnu tudi nekaj mnenj gledalcev o filmu.

Vse fotografije Daphne Levac Cornelissen/Urban Roof


Video z menji gledalcev ter Blaž Tomažin o novi “časovnici” svojega filma Switch

Sledite nam