21. decembra 2019

Do sedmega januarja cenejše prijave na odlično serijo, ki bo tudi prihodnje leto štela štiri dirke.

Serija Husqvarna Adria Bike je letos postregla s štirimi dirkami in z dvema novima prizoriščema. To sta postala Rabac in Vodice, ki sta se pridružila zimzelenima Krku in Fužinam.

Za letošnjo sezono se organizator lahko pohvali z več kot 1600 tekmovalci, ki so se udeležili vsaj ene izmed dirk, prišli so iz kar štirinajstih držav. Vse to so rekordi zadnjih nekaj sezon odličnega dela hrvaške ekipe.

Za naslednje leto število dirk ostaja enako, le eno prizorišče se menja. Dirko od Fužin v Gorskem kotarju vse do morja in nazaj bo zamenjala dirka na otoku Rab.

Husqvarna Adria Bike se prihodnje leto začne v Vodicah v Severni Dalmaciji. Prvi datum dirke rekreativno-tekmovalnega formata je rezerviran za 18. april. Nadaljevanje serije bo 30. maja v Istri, gostitelj bo Rabac. Nato sledi dolg poletni premor in nadaljevanje na Rabu. Rezerviraj si 12. september. Finale bo tako kot že nekaj let zapored na otoku Krk. Datum, ki ga moraš obkrožiti na tekmovalnem koledarju, je 17. oktober.

Predprijave so že odprte. Do 7. januarja si lahko startnino zagotoviš 20 odstotkov ceneje! Startnino lahko vplačaš le za posamezne peizkušnje, lahko pa si rezerviraš celoten paket štirih dirk. Predprijaviš se lahko na tem mestu

Več o seriji, ki navdušuje tudi veliko slovenskih tekmovalcev in rekreativnih gorskih kolesarjev na adriabike.hr. Aktualne informacije boš našel tudi na njihovem profilu facebookAdriaBikeMarathon.

Foto organizator

Poročila in predstavitve prizorišč letošnje sezone
Krk ‘n’ Roll = rokenrol
Krk ‘n’ Roll: Zadnja dirka serije Adria Bike kot češnja na torti
Bliža se: Krk ’n’ Roll, zadnja postaja serije Adria Bike
Fužine 2 Sea Avstrijcu Soukupu
Fužine 2 Sea: S Petrom po najdaljši trasi
Fužine 2 Sea: Najdaljša trasa bo prava poslastica!
Druga dirka serije Husqvarna Adria Bike bo Dalmatiner
Pester dirkaški vikend na Hrvaškem
Prva v seriji Husqvarna Adria Bike 2019 bo Helter Skleter

Sledite nam